Kauno savivaldybė su Š. Jasikevičiumi toliau bendrauja reklaminiais tentais | Kas vyksta Kaune

Kauno savivaldybė su Š. Jasikevičiumi toliau bendrauja reklaminiais tentais

„Kauno savivaldybė“ Facebook paskyros nuotr.

Ilgai nepranešęs apie savo sprendimą Šarūnas Jasikevičius prieš savaitgalį visiems Kauno „Žalgirio“ gerbėjams leido atsipalaiduoti – penktadienį buvo paskelbta, jog Š. Jasikevičius krepšinio klube ir toliau eis vyriausiojo trenerio pareigas. Žinoma, krepšinio gerbėjus ši žinia labai pradžiugino, taigi Kauno miesto savivaldybė skubėjo padėkoti visų kauniečių vardu.

Praėjusį trečiadienį Kauno miesto savivaldybė reklaminio stendo pagalba kreipėsi į komandos vyriausiąjį trenerį prašydami pasilikti. Žinoma, klubui išplatinus informaciją apie Š. Jasikevičiaus sprendimą, žinutė turėjo būti keičiama. Šiandien tame pačiame Savanorių prospekto pabaigoje esančiame reklamai skirtame plote išdygo kitas užrašas – „Ačiū, Šarai! Kauniečiai“. Apie tai savivaldybė pranešė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Didžiąją dalį kauniečių tai pradžiugino, tačiau buvo ir susikrimtusių, klausiančių, ar tikrai savivaldybė tuo turėtų užsiimti.

Žmonėms labiausiai rūpėjo, kiek tokios žinutės kainuoja, taigi savivaldybės atstovai iškart skubėjo komentuot, jog vieno reklaminio tento gamyba atsiėjo 400 eurų + PVM. O tentų per paskutines septynias dienas buvo pagaminti du. Tiesa, taip pat atstovai primena, jog už reklaminį plotą mokėti jiems neteko – neatlygintinai plotą paskolino „Baltijos vaizdinė reklama“.

Kitus žmones piktino toks Šarūno Jasikevičiaus asmens sureikšminimas – esą tokiu atveju tentų nusipelno ne vienas ir ne du sėkmingi ir iškilūs kauniečiai, o savivaldybė perlenkė lazdą. „Yra svarbių ir nusipelniusių žmonių Lietuvoje, kam taip „sudievinti?“ – teiravosi kaunietė Virginija.

Tačiau, žinoma, kauniečiams netrūko ir pozityvo. Dalis tikrai džiaugėsi tokiu reklaminiu Kauno savivaldybės sprendimu ir pastebėjo, kad po tokių įvykių naujas LKL sezonas bus įdomesnis ir laukiamesnis nei vasarą užvirsianti Lietuvos krepšinio rinktinės kova Europos čempionate.

Ir, žinoma, į smagią diskusiją įsitraukė ir keli „Facebook“ vartotojai Šarūnai – jie kauniečiams perdavė, jog dėkoti nėra už ką ir linkėjo smagios vasaros.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA