Pareigūnas prisipažino eismo įvykio metu pats vairavęs automobilį | Kas vyksta Kaune

Pareigūnas prisipažino eismo įvykio metu pats vairavęs automobilį

Policijos nuotr.

Kauno apskr. VPK pradėtas tarnybinis patikrinimas dėl eismo įvykyje dalyvavusio automobilio, priklausančio Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiajam postiniui L. T. (gim. 1993 m.), ir jo veiksmų.

Birželio 13 d. 18:46 val. gautas pranešimas, kad Kėdainių r., Dotnuvos mstl., Tilto g., susidūrė automobiliai „Opel Corsa” ir „Audi A5″. 24 metų „Opel Corsa” vairuotoja dėl patirtų sužalojimų buvo pristatyta į gydymo įstaigą, „Audi A5″ vairavęs asmuo pasišalino iš įvykio vietos. Pareigūnams aiškinantis aplinkybes, paaiškėjo, jog pastarasis automobilis priklauso Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus pareigūnui. Jo kraujo mėginys paimtas tyrimui. Vyras nurodė, jog automobilį naudojimuisi davė tėvui, o šis paskolino pažįstamam asmeniui, kuris ir galėjo vairuoti transporto priemonę.

Pareigūnai sulaikė neblaivų vyrą (gim. 1964 m.). Alkotesteriu jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,24 prom, paimtas kraujo mėginys tyrimui. Vyras pripažįsta vairavęs transporto priemonę.

Surinkta medžiaga dėl eismo įvykio tolimesniam tyrimui perduota Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnams. Jo metu bus atliekamos visos priemonės, siekiant išsiaiškinti, kas iš tiesų vairavo eismo įvykyje dalyvavusį automobilį „Audi A5″. Taip pat atliekamas aplinkybių patikslinimas, ar į įvykio vietą atvykę Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus pareigūnai atliko visus būtinus pirminius veiksmus, siekiant išaiškinti eismo įvykį.

Atnaujinta:

Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus postinis L. T. (gim. 1993 m.) pripažino vairavęs automobilį eismo įvykio metu ir iš jo pasišalinęs, birželio 14 d. paskelbė Policijos departamentas.

Kauno apskr. VPK pareigūnams ėmusis neatidėliotinų veiksmų ir priemonių, siekiant išsiaiškinti, kas iš tiesų eismo įvykio metu vairavo automobilį „Audi A5″, ir surinkus papildomus duomenis, Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus postinis pripažino vairavęs transporto priemonę ir, įvykus eismo įvykiui, iš jo pasišalinęs.

Tyrimą dėl eismo įvykio toliau tęsia Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai. Taip pat tęsiamas ir aplinkybių patikslinimas, ar į įvykio vietą atvykę Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus pareigūnai atliko visus būtinus pirminius veiksmus, siekiant išaiškinti eismo įvykį.
Pareigūnai dėkoja gyventojams, kurie neliko abejingi – pranešė ir informavo apie galimai iš eismo įvykio pasišalinusį policijos pareigūną.

Kauno apskr. VPK vadovybė akcentuoja, kad neteisėti pareigūnų veiksmai netoleruojami ir vertinami principingai: „Šis jaunas pareigūnas, dirbantis mažiau nei 3 metus, nušalinamas nuo tarnybos”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA