Tikra ištikimybė: ligoninėje ir šeimininkas, ir šuo | Kas vyksta Kaune

Tikra ištikimybė: ligoninėje ir šeimininkas, ir šuo

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Kai sustreikuoja sveikata ir nieko kito nebelieka tik kreiptis į medikus, labai svarbu palaikymas. Dažniausiai ligonis atlydimas artimųjų ir jų globojamas, tačiau šį kartą yra kitaip. Į ligoninę kartu su šeimininku atvyko šuo.

Keletą dienų socialiniuose tinkluose sklando itin jautrus vaizdo įrašas iš LSMU  skubios pagalbos priėmimo skyriaus, kuriame užfiksuotas nuo savo šeimininko nė per žingsnį nesitraukiantis jo augintinis – rudas, nedidelis šuo.

Tenka dirbti ir taip, – tausojant paciento jausmus. „Draugo ištikimybė reikalinga ir laimėje, o nelaimėje ji tiesiog būtina“ – Seneka. P.S. tikri mūsų darbuotojų filmuoti kadrai. Pacientas greitosios medicinos pagalbos brigados pristatytas į LSMU Priėmimo-skubios pagalbos skyrių Ir jam, ir jo mažajam draugui viskas ok“, – rašoma prie socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbto įrašo, kuriuo pasidalinta Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos skyriaus profilyje.

Žmonių komentarai išvydus jautrumu dvelkiantį vaizdą taip pat rodo jų susižavėjimą tokiu medikų gestu, kai šuniui leista lydėti šeimininką į ligoninę užuot palikus jį namie ar gatvėje. „Negaliu patikėti, kad ir Lietuvoje tai pradeda vykti“, – džiaugėsi vienas iš komentatorių.

Ką manote apie tokį medikų poelgį: esate už ar prieš?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA