Pareigūnai sprendžia mįslę: kas vairavo automobilį? | Kas vyksta Kaune

Pareigūnai sprendžia mįslę: kas vairavo automobilį?

Policijos nuotr.

Kauno policijoje pradėtas tarnybinis patikrinimas dėl eismo įvykyje dalyvavusio automobilio, priklausančio Kauno apskr. VPK Kėdainių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiajam postiniui L. T. (24 m.), ir jo veiksmų.

[galerija kiek=”4″]

Antradienį, 18:46 val. gautas pranešimas, kad Kėdainių r., Dotnuvos mstl., Tilto g., susidūrė automobiliai „Opel Corsa“ ir „Audi A5“. 24 metų „Opel Corsa“ vairuotoja dėl patirtų sužalojimų buvo pristatyta į gydymo įstaigą, „Audi A5“ vairavęs asmuo pasišalino iš įvykio vietos.

Pareigūnams aiškinantis aplinkybes, paaiškėjo, jog pastarasis automobilis priklauso Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus pareigūnui. Jo kraujo mėginys paimtas tyrimui. Vyras nurodė, jog automobilį naudojimuisi davė tėvui, o šis paskolino pažįstamam asmeniui, kuris ir galėjo vairuoti transporto priemonę. Pareigūnai sulaikė neblaivų vyrą (53 m.).

Alkotesteriu jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,24 prom, paimtas kraujo mėginys tyrimui. Vyras pripažįsta vairavęs transporto priemonę.

Surinkta medžiaga dėl eismo įvykio tolimesniam tyrimui perduota Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnams. Jo metu bus atliekamos visos priemonės, siekiant išsiaiškinti, kas iš tiesų vairavo eismo įvykyje dalyvavusį automobilį „Audi A5“.

Taip pat atliekamas aplinkybių patikslinimas, ar į įvykio vietą atvykę Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus pareigūnai atliko visus būtinus pirminius veiksmus, siekiant išaiškinti eismo įvykį.

Asmenis, mačiusius ar užfiksavusius šį eismo įvykį bei turinčius kitos, tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnus tel. (8 37) 303 244 ar el. paštu laura.salokaite@policija.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA