Kaune į šiluminę trasą įkrito automobilis | Kas vyksta Kaune

Kaune į šiluminę trasą įkrito automobilis

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Pirmadienio rytas vienai Kauno gyventojai prasidėjo nelaime – jos automobilis įkrito į Prancūzų gatvėje remontuojamą šiluminę trasą.

[galerija kiek=”4″]

Įncidentas fiksuotas birželio 12 d., prieš 8 val. Į įvykio vietą atskubėjo gelbėtojai: policijos pareigūnai, medikai, gaisrininkai.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informaciją apie įvykį gavo 7:48 val. Gautas pranešimas, kad Kaune, Prancūzų g., sankryžoje automobilis įvažiavo į griovį.

„Nuvykus pareigūnams duobėje buvo rastas „Mercedes Benz” automobilis, kurį vairavo moteris (51 m.). Ji pristatyta į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis sankryžoje galėjo susidurti „Opel Vectra” ir „Mercedes Benz” automobiliai”, – komentavo policijos atstovė.

Kaip teigė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovė Dž. Vaitkevičienė, vairuotoja iš transporto priemonės išlipo pati, ji buvo apžiūrėta medikų, sužalojimų nepatyrė. „Ugniagesiai automobilį apvertė, teritoriją aptvėrė stop juosta ir paliko įvykį aiškintis policijai“, – teigė atstovė.

Liudininkų teigimu, įvyko kelių transporto priemonių eismo įvykis, kurio metu šis automobilis buvo nustumtas į šiluminę trasą.

Įvykio aplinkybes aiškinasi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai.

Gatvėje formuojasi spūstys, rekomenduojama rinktis kitus maršrutus.

Kaip žinia, iki rudens Kaune vyksta šiluminių trasų atnaujinimo darbai, tad vairuotojams patariama būti itin budriems. Šiuo metu 8 magistraliniai vamzdynai rekonstruojami šiose miesto vietose: Šiaurės pr. K. Baršausko g., Prancūzų g., P. Lukšio g., teritorijoje prie „Akropolio“ prekybos centro bei šalia Autobusų stoties.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA