„Žaliakalnio terasos“ – ir gyvenimui, ir verslui | Kas vyksta Kaune

„Žaliakalnio terasos“ – ir gyvenimui, ir verslui

Organizatorių nuotr.

Aukščiausiame Kauno multifunkciniame pastate prie įsibėgėjusio verslo jau kuriasi ir pirmieji gyventojai. Naujakuriai džiaugiasi ne tik lydėdami saulę erdviose terasose, bet ir leisdami laiką pirmame pastato aukšte įsikūrusiame sporto klube, besinaudodami plataus profilio grožio paslaugomis.

[galerija kiek=”4″]

Kauno marios pro namų langus

„Pro mano buto langus matyti Dainavos pusė, giedru metu, kai šviečia saulė, matau net marias, toli, bet jos matosi“, – šypteli panorama pro 11 aukšto langus besidžiaugiantis gyventojas Andrius Sujeta.

Pirminis kriterijus renkantis būstą sportiškam vyrui buvo gyvenamos vietos lokacija: “Iš čia aš nesunkiai galiu pasiekti bet kurią Kauno dalį, kadangi dažnai važinėju į Vilnių – geras susisiekimas, patogu išvažiuoti į greitkelį“. Be to, mitybos specialistas A.Sujeta dirba sporto klube, kuris yra įsikūręs pastato pirmajame aukšte. „Kai į darbą užtenka nusileisti liftu, sutaupau nemažai laiko, – džiaugėsi jaunas vyras. – Pastato apačioje kuriasi įmonės, teikiančios įvairias paslaugas: nuo kirpyklos iki drabužių ir aksesuarų parduotuvių“.

Maksimalus komfortas

Didžiausias pastato išskirtinumas ir unikalumas – įspūdingos terasos, kurių dydis siekia net 150 kv.m.  Be pirmuose aukštuose įsikūrusių paslaugų ir prekybos įmonių, vidinėje pastato dalyje įkurtas uždaras kiemas su vaikų žaidimų aikštele, takeliais ir žaliosiomis zonomis. Šiuolaikiškos energiją taupančios technologijos „Žaliakalnio terasose“ leidžia užtikrinti efektyvesnį ir taupesnį energijos išteklių naudojimą. Gyventojai naudosis jiems skirta požemine aikštele, kurioje galės saugiai palikti savo automobilį. Lankytojams bus skirta transporto priemonių parkavimo aikštelė, esanti šalia pastato. Gyventojų komfortui pastate įrengti trys liftai, kurie taip pat atskiria komercinę ir gyvenamąją erdves, mat į viršutinius aukštus gali pakilti tik gyventojai ir jų svečiai.

Naujos statybos būstais besidomintys pirkėjai šį objektą vertina ir kaip galimybę investuoti: jaukius butus jie renkasi dėl puikios lokacijos, gero susisiekimo ir didelės nuomos paklausos rajone. Investicijai butus „Žaliakalnio terasose“ įsigijo ir žinomi Lietuvos krepšininkai, ir Norvegijos verslininkai, ir Amerikos lietuviai.

Pastato koncepcija patraukli komercijai

Pirmame aukšte esančio sporto klubo “SIL” vadovas Mindaugas Balčiūnas teigė esąs itin patenkintas „Žaliakalnio terasų“ sumanytojų pasirinkta koncepcija: “Tokio pastato, kur suburta tiek skirtingų sferų paslaugų tiekėjų, Kaune nėra.

Anot M.Balčiūno, vienas svarbiausių dalykų „SIL“ sporto klube – kompleksiškumas ir kultūros propagavimas. Vieną didžiausių sporto salių mieste turinčiame sporto klube galima ne tik rinktis grupines ar individualias plataus spektro treniruotes, bet ir gauti profesionalias kineziterapeuto, mitybos specialisto, asmeninio trenerio paslaugas. Mes diegiame tokią kultūrą – paruošti žmogų ilgalaikiam sportui, kad jis nuolatos būtų fiziškai aktyvus ir gyventų kokybišką gyvenimą“, – teigė M.Balčiūnas, remdamasis sportuojančių atsiliepimais.

Administraciniame antrame pastato aukšte įsikūrusi įmonė „TZMO Lietuva“ taip pat švenčia įkurtuves. Medicinos gaminių, higienos priemonių ir kosmetikos produktų gamintojo atstovė Lietuvoje, turinti 11 darbuotojų, ieškojo patalpų, kurios atitiktų jų keliamus reikalavimus: patogi vieta, ekonomiškos ir ergonomiškos erdvės.

„Anksčiau buvome įsikūrę netoliese, taip pat Savanorių pr., todėl nenorėjome iš čia pabėgti, nes visiems klientams ši miesto gatvė patogi, tai miesto gija, kur patogus susisiekimas, ją patogu rasti ir iš kito miesto atvažiuojantiems“, – pasakojo laikinai „TMZO Lietuva“ direktorės pareigas einanti Edita Bilinskienė.

Norintiems įsikurti „Žaliakalnio terasose“ projekto vystytojai dar turi pasiūlyti erdvių butų ir pilnai įrengtų biurų ar kitų komercinių patalpų. Birželio 10-ąją nekilnojamojo turto agentūra Capital kviečia apsilankyti ir patiems pamatyti naują multifunkcinį pastatą.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA