Kauno klinikinė ligoninė sulaukė dovanos: atgabentos 65 lovos ir spintelės | Kas vyksta Kaune

Kauno klinikinė ligoninė sulaukė dovanos: atgabentos 65 lovos ir spintelės

Ligoninės nuotr.

Ketvirtadienį iš Vokietijos ligoninių į Kauno klinikinę ligoninę atvežtos 65 geros būklės lovos ir tiek pat spintelių.

Krovinys atgabentas trimis sunkvežimiais. Labdarą surinko Vokietijos Žemutinėje Saksonijoje esančio Auricho miesto katalikų bažnyčios Maltos ordino nariai.

„Jau dešimtmetį bendraujame su šv. Elzbietos seserų kongregacija Kaune, per ją susipažinome su Kauno klinikinės ligoninės direktoriaus pavaduotoja Gražvyde Masiliūniene, – pasakojo Maltos ordino atstovas Horstas Stamas. – Žinome, kad jūsų didelėje ligoninėje yra naujų lovų poreikis. Kai kurios Vokietijos gydymo įstaigos atnaujinusios savo inventorių skiria geros būklės lovas ir kitus daiktus labdarai.“

Kauno klinikinės ligoninės direktoriaus pavaduotoja G.Masiliūnienė sakė, kad Maltos ordinas labai atsakingai skiria paramą. „Šio ordino nariams anksčiau esame pasakoję apie savo veiklą ir Kauno klinikinės ligoninės svarbą regione. Džiaugiamės jų pasitikėjimu ir atvežtais daiktais. Rūpestis pacientų gerove mums yra prioritetinis, dėl to ieškome visų galimybių gerinti jų sąlygas: tiek iš savų resursų, tiek sulaukę geradarių pasiūlymų“, – sakė G.Masiliūnienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA