Ramučių gyventojai pasipiktinę: „negi reikės dusti visą vasarą?“ | Kas vyksta Kaune

Ramučių gyventojai pasipiktinę: „negi reikės dusti visą vasarą?“

Skaitytojų nuotr.

Šeštadienis savo oru puikiai atspindėjo lietuviškos vasaros idilę – nors šilumos ir pašykštėjo, tačiau visą dieną džiugino giedras dangus. Tačiau sausomis ir saulėtomis dienomis mėgaujasi ne visi – Ramučių gyvenvietės gyventojai sunerimę – ar ilgai dar teks kentėti?

[galerija kiek=”4″]

Šiuo metu tvarkomas pagrindinis per gyvenvietę einantis kelias – dėl to kurį laiką važiuoti pro Ramučius tenka neasfaltuota danga. Tai sukelia didelį diskomfortą gyventojams – ypač sausomis dienomis, jiems tenka kentėti nuo sukylančių dulkių debesų. „Dulkių pilni ne tik kiemai, bet ir namai, nėra kuo kvėpuoti,“ – laiške rašo neprisistatęs skaitytojas. Jis taip pat pastebi, kad tenka rūpintis ir vaikų sveikata – kai ore tvyro dulkės, ne kiekvienas gali žaisti lauke dėl rizikos paaštrinti su kvėpavimu susijusias ligas.

Tiesa, pastebima, jog darbo dienomis kelių laistymu užsiima įmonė „Autokausta“, tačiau gyventojams atrodo nesuvokiama, jog savaitgaliais tikrai dažnai pravažiuojamas kelias paliekamas likimo valiai.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA