Kauniečiai skundžiasi dėl techninių nesklandumų pabrangusia kelione viešuoju transportu | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai skundžiasi dėl techninių nesklandumų pabrangusia kelione viešuoju transportu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją šį rytą užplūdo klausimai, kodėl pirmąją vasaros dieną neveikia elektroninių viešojo transporto bilietų papildymo sistema? Tokia situacija, pasak jų, kartojasi bene kiekvieno mėnesio pradžioje. O vykstant nesklandumams sistemoje kauniečių kelionės kaina gerokai padidėja.

„Viešojo transporto kortelių papildymo sistema vėl streikuoja ir daugelis žmonių negali jų pasipildyti. Taip nutinka jau antrąjį kartą…ir vėl pirmąją mėnesio dieną. Čia gal specialiai bando pinigėlius iš žmonių ištraukti, nes dabar kelionė iki darbo ir atgal, kainuos 4 eurus…baisu…Kai pagalvoju, kelionė atsieina 13 litų“, – piktinasi kaunietis.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ susisiekė su UAB „Kauno autobusai“ atstove Ramune Tarande ir pasiteiravo apie rytinę situaciją, papiktinusią skaitytojus. „Šiandien žmonės itin masiškai pildosi elektroninius viešojo transporto bilietus. Iki dabar yra užfiksuoti 3000 tokių papildymų. Tai reiškia, jog per vieną minutę papildoma maždaug dvidešimt kortelių. Galbūt šis srautas ir sąlygoja trikdžių susidarymą, nors mūsų sistema nefiksuoja jokių gedimų. Tikriausiai tai – laikina“, – komentavo „Kauno autobusų“ atstovė.

Moteris pataria pasirūpinti elektroninių viešojo transporto bilietų papildymais iš anksto, ypač, jei tai – mėnesiniai papildymai. Tuomet, pasak moters, tokių nemalonių atvejų bus galima išvengti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA