Kauno miesto vaikai visą vasarą galės sportuoti nemokamai | Kas vyksta Kaune

Kauno miesto vaikai visą vasarą galės sportuoti nemokamai

Kaunas.lt nuotr.

Kauno miesto savivaldybė pristato analogų Lietuvoje neturinčią programą, kurios metu per vasarą Kauno vaikams bus pasiūlyta net 189 nemokami muzikos, sporto, teatro, filmų kūrimų, cirko, keramikos ir kitokie užsiėmimai.

[galerija kiek=”4″]

Birželio 1 dieną startuojanti ir iki rugpjūčio 31 dienos vyksianti programa iš viso priims daugiau, nei 3,3 tūkst. vaikų.

„Vasarą, kuomet vaikai atostogauja, daugeliui tėvų kyla dilema dėl savo atžalų užimtumo. Mums rūpi visi Kauno vaikai, todėl dovanojame jiems nemokamus užsiėmimus, pritaikytus patiems įvairiausiems pomėgiams ir poreikiams. Labai svarbu tai, kad visi užsiėmimai yra nemokami“, – pabrėžė Kauno vicemerė Rasa Šnapštienė.

Vaikams sudaromos lygios galimybės lankyti kokybiškas, nemokamas, jų interesus atitinkančias Kauno miesto savivaldybės neformaliojo švietimo, kultūros ir sporto įstaigų organizuojamas edukacines, kūrybines, sporto ar kitokias veiklas.

Tėvams tereikia laiku užregistruoti vaiką ir užtikrinti, kad jis saugiai atvyktų ir parvyktų iš užsiėmimų. Visą nemokamų vasaros užsiėmimų vaikams sąrašą galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA