Mažamečio nužudymu Kėdainiuose kaltinama motina lieka suimta (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Mažamečio nužudymu Kėdainiuose kaltinama motina lieka suimta (atnaujinta)

BNS 2017/05/29 12:08
Facebook.com nuotr.

Kauno apylinkės teismas pirmadienį nagrinėja prašymą dėl suėmimo pratęsimo savo sūnaus nužudymu Kėdainiuose įtariamai Monikai Kaziukaitytei.

Kauno apylinkės teismas pirmadienį sutiko pratęsti suėmimą savo sūnaus nužudymu Kėdainiuose įtariamai Monikai Kaziukaitytei.

Kaip pranešė teismas, įtariamoji suimta iki liepos 26 dienos. Tai maksimalus laikotarpis, kiek apylinkės teismas gali tęsti asmens suėmimą: liepos 26 dieną sueis pusė metų, kai M.Kaziukaitytė yra laikoma suimta.

Prokuroras Vytautas Gataveckas žurnalistams kovo mėnesį yra sakęs, kad bylos tyrimas artėja į pabaigą, laukiama specialistų išvadų.

Žiauriai sumuštas keturmetis itin sunkios būklės sausio 25-osios vakarą į ligoninę atgabentas iš namų Kėdainiuose. Sausio 27-osios rytą vaikas mirė.

Įtarimai dėl bejėgiškos būklės mažamečio vaiko, kuris yra šeimos narys, itin žiauraus nužudymo pateikti M.Kaziukaitytei ir jos sugyventiniui Gediminui Konteniui, kuris taip pat laikomas suimtas. Už tokį nusikaltimą įstatymas numato laisvės atėmimo bausmę iki 20 metų arba iki gyvos galvos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA