Rekonstruotai Kauno autobusų stočiai – garbingas apdovanojimas | Kas vyksta Kaune

Rekonstruotai Kauno autobusų stočiai – garbingas apdovanojimas

Asociatyvi / P. Grigaliūno nuotr.

Lietuvos verslo konfederacijos organizuotame „Metų paslaugos” konkurse sulaukta net pusė šimto Lietuvos ir užsienio įmonių paraiškų, kuriuos vertino iš verslo lyderių ir žiniasklaidos atstovų sudaryta komisija.

“Tai nėra tik verslo apdovanojimai – mes rodome, kokias turime konkurencingas verslo sritis ir industrijas, kokios Lietuvoje veikia pažangios ir inovatyvios verslo įmonės“, – teigia konfederacijos prezidentas V. Sutkus.

Tarp nugalėtojų „Metų nekilnojamojo turto projekto“ kategorijoje sužibėjo atsinaujinusi Kauno autobusų stotis. Tai ne tik naujas bei modernus pastatas, bet ir daugybė inovacijų jame: įrengtos pirmosios Lietuvoje autobusų bilietų savitarnos kasos, informacija keleiviams pateikiama realiu laiku, veikia unikali eismo valdymo sistema – tai pirma tokio aukšto lygio sistema šalyje. Taip pat įgyvendinta unikali ir šalyje analogų neturinti paslauga – siuntos drive.

“Labai smagu sulaukti įvertinimo. Džiaugiamės naująja stotimi ir džiaugiamės, kad ji ir toliau nepalieka abejingų. Statėme stotį galvodami apie keleivius ir jų poreikius. Tikiu, kad iškėlėme kartelę aukštai ir būsime geras pavyzdys, kitiems vežėjams ir stočių administratoriams”, – kalbėjo “Kautros” generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Kauno autobusų stotis yra didžiausio keleivių srauto sulaukianti stotis Lietuvoje. Per parą stotyje apsilanko virš 10 000 keleivių bei 700 autobusų. Autobusų stoties projektą vysto UAB „Kautros nekilnojamasis turtas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA