Ketvirtadienio pavakario eismas: spūstys formuojasi ir dėl neveikiančių šviesoforų | Kas vyksta Kaune

Ketvirtadienio pavakario eismas: spūstys formuojasi ir dėl neveikiančių šviesoforų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ esanti grupė „Kur stovi policija Kaune“ tiesiog ūžia nuo pranešimų apie Kaune įvairiose vietose susidariusias spūstis. Kai kur jos formuojasi tiesiog dėl didelio automobilių srauto, tačiau kai kur spūstis lemia ir techninės priežastys.

Ypač eismą sudrumstė sugedęs šviesoforas, jungiantis H. ir O. Minkovskių ir Veiverių gatves. „Kauno gatvių apšvietimo“ dispečerinės budinčio teigimu, šviesoforas ten streikuoja visą dieną, dieną kai kurie vairuotojai skundėsi, kad per trumpai dega žalias šviesoforo signalas. Šiuo metu šviesoforas tvarkomas ir problemą bus siekiama kuo greičiau pašalinti.

Dėl šio gedimo ypatingai užsikišo Vytauto Didžiojo tiltas ir visas Karaliaus Mindaugo prospektas – spūstys tęsiasi net iki Maironio gatvės, todėl vairuotojams patariame rinktis kitą kelią į Aleksotą.

Taip pat spūstys dėl didelių automobilių srautų susiformavę ir Radvilėnų plente, važiuojant link Zoologijos sodo, Jonavos gatvėje, važiuojant link Kauno Pilies.

Dėl eismo įvykių spūstys buvo fiksuojamos ant Varnių tilto, taip pat Tunelio gatvėje, važiuojant link prekybos ir pramogų centro „Molas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA