Kauno erdvėse visu greičiu sklinda muzikos virusas (foto) | Kas vyksta Kaune

Kauno erdvėse visu greičiu sklinda muzikos virusas (foto)

DELFI nuotr.

Šiandien, šeštadienį, Kauno miesto centre įsikūrė „Gatvės muzikos diena”. Melomanų pamėgtas skambus renginys miesto erdvę užtvindė muzikos garsais ir šokių judesiais.

[galerija kiek=”16″]

„Gatvės muzikos diena” Kaune šiais metais vyksta jau devintąjį kartą. Dalyvauti šiųmečiame renginyje užsiregistravo daugiau kaip pusšimtis muzikantų – profesionalų ir mėgėjų. Šeštadienio vidurdienį suskambėjusi muzika netiks iki pat vakaro. Tad išgirsti įvairias jos variacijas tikrai gali kiekvienas norintis sau patogiu laiku.

Pasak „Gatvės muzikos dienos“ idėjos autoriaus muzikanto Andriaus Mamontovo, gatvės kultūra nebūtinai maištaujanti ir niokojanti, bet kurianti, praturtinanti miestą. „Norime, kad tai būtų savirealizacijos, įkvėpimo, paieškų bei atradimo sfera“, – sakė jis.

Renginys šiemet stebina ne tik įvairių atlikėjų, bet ir šokių kolektyvų gausa. Jie savo pasirodymus kauniečiams ir miesto svečiams dovanoja 11-oje skirtingų vietų. Jas rasti tikrai nesunku – tereikia lengvu žingsneliu žengti nuo Laisvės alėjos fontano iki požeminės perėjos. Būtent šioje atkarpoje įmanoma išgirsti begalę visus metus renginiui brandintos muzikinės įvairovės.

O temstant vyks eisena ir šventės uždarymo koncertas „Adform” kiemelyje (Rotušės aikštė 20).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA