Kas vyksta Kaune gegužės 19-21 dienomis? (renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune gegužės 19-21 dienomis? (renginių kalendorius)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šį savaitgalį galima apibūdinti tik vienaip – rekordinis! Visus lepins ne tik rekordinė šio pavasario šiluma, bet ir veiklų Kaune asortimentas bus toks, jog vienintelė priežastis liūdėti bus supratus, jog nespėsite visko aplankyti. Savaitės viduryje jau supažindinome jus su pačiais karščiausiais ir laukiamiausiais renginiais („Kauno Hanza dienos 2017“, „Bike Show Millenium“, „Gatvės muzikos diena“ ir „Muziejų naktimi“), apie kuriuos daugiau informacijos galite rasti šioje apžvalgoje, tačiau tai dar ne viskas – patiekiame jums dar didesnę puokštę veiklų. Jos pritaikytos net išrankiausiems Kauniečiams – nuo akustinės muzikos skambesių iki sportinio azarto kurstomų aistrų.

XXI Algirdo Šociko bokso turnyro finalas

Nuo trečiadienio Kauno sporto halėje vykęs turnyras pasiekė finišo tiesiąją – penktadienį 18 val. susirungs patys pajėgiausi Europos boksininkai ir paaiškės jau XXI-asis šio čempionato nugalėtas. Daugiau apie turnyrą galite rasti čia. Renginys mokamas.

Flora EXPO LT 2017

Atsigavus gamtai ir išnykus bet kokiai šalnų galimybei, tris dienas Kauno Nemuno saloje vyksiančioje parodoje keikvienas kaunietis ras į ką paganyti akis. Parodos metu bus pristatomos naujausios želdinių priežiūros ir įrengimo technologijos, gražiausios gėlės, krūmai, medeliai, poilsiui bei vaikų žaidimams skirti įrenginiai, sodo puošybos elementai, vyks edukaciniai užsiėmimai, bus teikiamos sodo dizaino konsultacijos. Startas – penktadienis, 11 val. Dalyvavimas nemokamas.

LKL Pusfinalio kovos. „Žalgiris“ – „Neptūnas“

Po įtemptos kovos ir neženklaus pralaimėjimo Klaipėdoje komanda grįžta namo. Iki trijų pergalių vykstančios LKL pusfinalio serijos rezultatas dabar yra 1:1 ir „Žalgiriui“ tikrai reikės kiekvieno ištikimo komandos sirgaliaus palaikymo, kad jie be problemų galėtų išplėšti pergalę savo aikštelėje. Rungtynės vyks penktadienį, 17:40 val. Rungtynės mokamos.

„Open Kitchen“ sezono atidarymas

Trečias kartas – nemeluoja! Pačioje gegužės pradžioje turėjęs startuoti maisto po atviru dangumi festivalis buvo atšauktas dukart, tačiau panašu, jog pagaliau šį penktadienį tikrai bus galima susirinkti Nemuno saloje. O toliau kaip įprasta – jeigu tik leis orai, „Open kitchen“ jus pakvies kiekvieną penktadienį. Šįkart atidarymo proga 19 val. į improvizuotą sceną žengs atlikėjas Kazimieras Likša. Renginys nemokamas.

Koncertas „Prisilietimas“

Šis penktadienį, 19 val. vyksiantis koncertas, pasak organizatorių, yra bandymas išreikšti mintis ne tik balsu, bet ir vaizdu. Kol skambės Lietuvos-Australijos tenoro Antano Zakarausko ir vienos ryškiausių šių dienų Lietuvos sopranų Viktorijos Miškūnaitės balsai, šiuolaikinių technologijų pagalba novatoriški menininkai kurs nepamirštama reginį. Koncertas mokamas.

XVI Alfa vakaras: Finalas

Baigiasi mokslo metai, baigiasi ir tradicija tapę ALFA vakarai – Juozo Gruodžio konservatorijos moksleivių iniciatyva kurti koncertai kviečia visus į uždarymo vakarą. Jo metu skambės įvairių žanrų muzika – nuo klasikinės iki visiems gerai pažįstamų POP kūrinių, į sceną lips ne tik mokykloje besimokantys – bus ir svečių iš Vilniaus. Vieta, kurioje talentingi jauni artistai galėjo pasirodyti užveria duris, bet tikėkimės rugsėjį sulaukti naujų vėjų. Penktadienis, 19 val. Renginys nemokamas.

Jaunimo grupių roko festivalis „Skersvėjis“

Velniškas, jau tryliktasis jaunimo grupių roko festivalis „Skersvėjis“ šįkart sekmadienio popietę visus pakvies į Daugirdo amfiteatrą. Net 12 šaunių grupių kovos dėl geriausių titulo, taip pat scenoje bus galima išvysti svečius iš Latvijos – Rock’n’Berries, praeitų metų nugalėtojus There’s No Duct Tape ir grupės Bon Jeans gitaristą Mr. Jumbo. Dalyvavimas nemokamas.

Ir jeigu manote, kad čia aprašyti visi savaitgalio renginiai, tai turime jus nuvilti (arba pradžiuginti) – dar daugiau savaitgalio renginių galite rasti apsilankę mūsų renginių kalendoriuje. Orai, reikia pastebėti,lepins labai malonia šiluma, jeigu netikite – paspauskite čia ir apžvelkite savaitgalio orų prognozę patys, tačiau renginių organizatoriai garantuoja – kad ir koks bus oras, Kaune šį savaitgalį bus karšta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA