Kaune atsidarys antras visą parą veikiantis sporto klubas: žemos kainos šokiruoja! | Kas vyksta Kaune

Kaune atsidarys antras visą parą veikiantis sporto klubas: žemos kainos šokiruoja!

Organizatorių nuotr.

Artėjant vasarai susirūpiname, kad reiktų pagražinti kūno formas, tačiau užimtiems žmonėms sporto klubai yra beveik neprieinami – duris užveria sąlyginai anksti, kartais net nespėjus grįžti iš darbo. Tačiau alternatyva yra – tai visą parą veikiantis „GymPlius“.

Pirmas žiemą Šilainiuose atidarytas 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę dirbantis sporto kompleksas „GymPlius“ labai greitai sulaukė populiarumo ir šiuo metu vienas lankomiausių sporto klubų Kaune. Šį kartą gera žinia Dainavos rajono gyventojams – vasaros pradžioje naujas sporto klubas duris atvers V. Krėvės pr. 13. Šią savaitę prasidėjo ir išankstinio pardavimo abonementų akcija, kurios kainos – verčia iš kojų net visko mačiusius.

Birželio viduryje planuojamas atidaryti „GymPlius“ įsikurs erdviose net 1500 kv. m. patalpose. Sporto klubų tinklo „GymPlius“ Vilniuje ir Kaune įkūrėjas Airidas Kondratas pastebi, jog vieta pasirinkta ne be priežasties – Dainavos rajonas pilnas gyvybės ir aplink nėra didelio ir modernaus sporto klubo, kuris siūlytų ne tik gerą treniruoklių salę, bet ir įdomias grupines treniruotes bei galimybę sportuoti bet kuriuo paros metu. Beje, šalia naujojo sporto klubo yra ir erdvi nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, taigi po treniruotės nereiks eiti didelio atstumo iki automobilio ar važiuoti namo viešuoju transportu.

Pagrindinis tikslas – suteikti žmonėms laisvę

Naujojo sporto klubo atidarymo proga „GymPlius“ siūlo vienas žemiausių kainų Lietuvoje – mėnesis sporto klube kainuos vos 9,90 euro, įsigyjant metinį abonementą. Su šiuo abonementu lankytojams atsivers visos galimybės – sportuoti galės kiek tik nori kartų per parą, bet kuriuo paros metu, jokie papildomi mokesčiai nebus taikomi.Beje, dar vienas klientams svarbus patogumas – abonementas galios abiejuose sporto kompleksuose – tiek naujajame, atsidarysiančiame birželį, tiek jau pusmetį veikiančiame Baltų prospekto klube.

„Neribosime nei apsilankymų dažnumo, nei trukmės – jeigu yra noras sportuoti, tai galima daryti kad ir tris kartus per parą po keturias valandas,“ – pastebi A. Kondratas. „Pagrindinė taisyklė, kuria vadovaujamės kurdami klubo koncepciją – gyvenimas turi būti be problemų ir be trukdžių. Klientams suteikiame visišką laisvę ir siūlome vieną geriausių kainų rinkoje už galimybę sportuoti moderniame sporto klube.“

Tam, kad norintieji sportuoti į sporto klubą galėtų patekti bet kuriuo paros metu, prie įėjimo veiks piršto antspaudo nuskanavimo technologija, taigi, nereikės atsiminti sudėtingų kodų ar baimintis, kad kažkas kitas pasinaudos jūsų teise patekti į klubą. Taip pat visos patalpos yra nuolat stebimos apsaugos tarnybų, tačiau A. Kondratas džiaugiasi (prieš tai prietaringai pabilsnodamas tris kartus į medį), jog per visą sporto klubų gyvavimo istoriją nebuvo užfiksuota nei tyčinių inventoriaus gadinimų, nei vagysčių.

Norintiems įsigyti išankstinius abonementus reiktų prisiminti, jog jų skaičius yra ribotas ir parduodami jie bus ne ilgiau, kaip iki birželio 1 dienos. Juos įsigyti galite paspaudę šią nuorodą arba nuvykę į „GymPlius“ Baltų pr. 49F.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA