Karmėlavoje į dukrą šovęs ir namą padegęs vyras: „spalvinga“ asmenybė | Kas vyksta Kaune

Karmėlavoje į dukrą šovęs ir namą padegęs vyras: „spalvinga“ asmenybė

delfi.lt 2017/05/18 15:17
Delfi.lt nuotr.

Karmėlavoje į dukrą šovusio vyro buvę kaimynai abejoja, ar jis nepiktnaudžiavo alkoholiu, be to, dauguma žinojo, kad jis neseniai teistas už vienos savo dukterų seksualinį išnaudojimą. Nusikaltimas sukrėtė visus, ir jį pažinojusius, ir nieko anksčiau apie vyrą nežinojusius žmones.

Sutikti kaimynai į dukrą šovusį vyrą apibūdina kaip darbštų žmogų. Viena kaimynė puikiai prisimena, kaip jis savo rankomis žiemos metu dengė dabar padegto namo stogą. Kaimynai neslepia, kad jo visgi prisibijojo. Ne vienas žinojo, kad vyras kone pusę savo gyvenimo praleido už grotų.

„Kartais ateidavo pasiskolinti pinigų. Skolas visuomet grąžindavo. Tiek mes ir bendravome“, – kalbėjo garbaus amžiaus sunkiai sužalotos merginos kaimynė.

Taip pat kaimynai pasakoja, kad vyras ant kojos segėjo specialų įtaisą, kad pareigūnai matytų jo buvimo vietą.

Į šeimos tragedijos vietą atėjusios merginos pasakojo, kad kartu su pašauta mergina ir jos broliu bei dar viena seserimi lankė karatė treniruotes. Jos prisimena, kaip ne vieną kartą į treniruotes atėjęs pastarųjų tėvas elgdavosi neadekvačiai, triukšmaudavo. Merginų manymu, jis tuomet atrodydavo neblaivus.

Pasak Karmėlavos seniūnės Violetos Armolaitienės, vyras nebuvo linkęs oficialiai dirbti, visais įmanomais būdais stengėsi gauti paramą, pašalpas.

V. Armolaitienė teigia, kad vyras buvo teistas už vienos savo dukrų seksualinį prievartavimą, tad jam buvo uždrausta artintis ar bendrauti su šeimos nariais. Jis gyveno pas savo motiną Jonavoje. Karmėlavoje gyveno tik viena jo dukra. Kiti vaikai gyvena užsienyje su motina.

DELFI primena, kad naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį merginos tėvas atvyko pas savo dukrą į Karmėlavą. Tėvas išsiviliojo dukrą su sugyventiniu į kiemą.

Jiems bekalbant ir vaikštinėjant po kiemą, vyras įėjo į namus. Paskui tėvą į namus užėję dukra su vaikinu pastebėjo, kad vyras rankose laiko pistoletą. Tuomet vyras šovė į dukrą. Paskui šovė į dukros vaikiną.

Gelbėdamasis nuo šūvių jaunuolis laiptais užbėgo į antrąjį namo aukštą ir iššoko pro antrojo namo aukšto langą. Visgi sužalojimų vaikinas neišvengė. Jam peršauta ranka.

Kai vaikinas pabėgo, merginos tėvas padegė namą. Ugniagesių duomenimis, 01.08 val. žmonės pranešė apie atvira liepsna degantį namą.

Į nurodytą gaisro vietą atskubėjo ir policijos pareigūnai. Sužalotas vaikinas buvo grįžęs prie namo ir nurodė, kad viduje gali būti likusi jo draugė. Vienas pareigūnų, kinologas, išgirdęs balsą viduje, puolė į degantį namą ir ant rankų išnešė merginą.

Tėvas nelaukė, kol atvyks policija ar ugniagesiai. Jis nusižudė.

Seniūnės teigimu, jauna šeima nebeketina šiame name toliau gyventi, žada išsikraustyti iš Karmėlavos.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA