Kraupi avarija: Greitosios medicinos pagalbos ekipažas rėžėsi į medį, sužeisti 3 žmonės | Kas vyksta Kaune

Kraupi avarija: Greitosios medicinos pagalbos ekipažas rėžėsi į medį, sužeisti 3 žmonės

Skaitytojų nuotr.

Sekmadienio vakarą Kauno senamiestyje įvyko kraupi avarija, kurios metu sužeisti 3 žmonės.

Pranešama, jog 20.53 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Šv. Gertrūdos g. 29 greitosios medicinos pagalbos automobilio ekipažas, veždamas pacientą, atsitrenkė į medį.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno APGV priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno AVPK).

Pirminiais duomenimis,  sužeisti keturi žmonės (vienas iš jų – GMP vežtas pacientas). Vėliau patikslinta, jog per avariją buvo sužeistas vairuotojas, pacientas ir jį lydinti moteris.

Eismas šiuo metu Šv. Gertrūdos gatvėje ribojamas, A. Mapu gatvė – nepravažiuojama.

Įvykio vietoje dirba keturi GMP ekipažai, dvi Kauno AVPK brigados. Avarijos aplinkybes tiria įvykio vietoje esantys Kauno vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Įvykio vietoje esančių liudininkų teigimu, avarija įvyko sutrikus GMP automobilio vairuotojo sveikatai. Šiuo metu jis yra gaivinamas.

Primename, kad tai jau ne pirmas skaudus eismo įvykis Kaune, kuriame dalyvavo medikai. Jau rašėme, kad gegužės mėnesio pradžioje Vilijampolėje po smūgio į lengvąjį automobilį, greitosios medicinos pagalbos automobilis apvirto, avarijos metu sunkiai sužalotas vežtas pacientas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA