Pabėgti į gryną užmiesčio orą trukdo spūstys | Kas vyksta Kaune

Pabėgti į gryną užmiesčio orą trukdo spūstys

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šio šeštadienio oras yra tikrai puikus – šviečianti saulė ir žydras dangus su keliais baltais debesimis gundo pabėgti į užmiestį ir pasimėgauti grynu oru. Tuolab, kad šį savaitgalį Kauno rajone vyksta nemažai renginių. Tačiau pabėgti greitai nepavyks – dėl didelių automobilių srautų formuojasi spūstys.

Skaitytojai praneša, kad visi, vykstantys į Zapyškio aitvarų festivalį „Tarp žemės ir dangaus“ turi apsišarvuoti kantrybe – grupėje „Kur stovi policija Kaune“ rašoma, jog automobilių eilė tikrai nemaža ir spūstis vos juda į tikslo link.

Su panašia bėda susiduria ir visi skubantys į „Autoplius FastLap“ varžybas, vykstančias Kačerginės Nemuno žiedo trasoje. Pasak šiuo metu spūstyse esančių žmonių, tai jau ne pirmas kartas – kelio atkarpos ties Akademija ir Ringaudais visuomet pasidaro problematiškos, jeigu tik padidėja automobilių srautas.

Būkite kantrūs ir draugiški keliuose – abu šie renginiai dar net neįpusėjo, taigi, pamatyti juos tikrai spėsite, o laikydamiesi saugaus atstumo ir kelių eismo taisyklių išvengsite avarijų ir papildomų priežasčių dar didesnių spūsčių formavimuisi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA