Kas vyksta Kaune gegužės 5-7 dienomis? (renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune gegužės 5-7 dienomis? (renginių kalendorius)

R. Tenio nuotr.

Pirmoji gegužės savaitė pagaliau leidžia pasimėgauti gerais orais, džiugu, kad pagal orų prognozes, Motinos dienos savaitgalis bus dar šiltesnis ir malonesnis, tad sėdėti namuose tikrai nevalia.

Dizaino savaitė 2017

Visą savaitę Kaune šurmuliavę dizaino mylėtojai, nepaliks jūsų ir atėjus savaitgaliui. Penktadienį ir šeštadienį, išreikšdami palaikymą lietuviškam dizainui ir jauniems kūrėjams, Dizaino savaitės organizatoriai pakvies į jau tradicija tapusią mados mugę KODAS|477 ir taip pat siūlys aplankyti aibė puikių parodų ir paskaitų. Detalesnę informaciją galite rasti organizatorių internetiniame tinklalapyje.

Šeimos savaitgalis su augintiniais

Jau ne pirmus metus, atšilus orams, Kauno Santakos parkas tampa šeimininkų su augintiniais traukos centru. Visą savaitę vykę smagios iniciatyvos ir įvairiausi renginiai džiugins ir savaitei baigiantis. Penktadienį, jeigu mėgstate ramesnį gyvenimo būdą, esate kviečiami į lauko kiną, kur tikrai drąsiai galite atsivesti ir savo augintinius, o šeštadienį Santakos parke jūsų lauks konkursai, žaidimai ir smagios pramogos. Renginiai nemokami.

53-iosios tarptautinės sportinių šokių varžybos „Gintarinė pora 2017“

Kasmet pavasarį vykstanti dviejų dienų šokių fiesta nepalieka abejingų žiūrovų. Scenoje be įvairaus amžiaus grupių šokėjų varžybų taip pat bus galima išvysti pasaulinio garso breiko šokėjų iš Vokietijos „DDC“ pasirodymą, specialiai motinos dienai paruoštą šokėjų programą, kuriai akompanuos „Dave‘s Benton Dance Band“ šokių orkestras iš Estijos. Renginys mokamas.

Motinos dienai skirti renginiai

Savaitgalio renginių puokštę užbaigia įvairūs renginiai, skirti Motinos dienai. Dar šeštadienio popietę M. K. Čiurlionio dailės muziejus prisipildys VDU studenčių balsų – merginos kvies pasiklausyti kūrinių apie meilę ir laimę. O sekmadienį gražiausia muzika mamoms skambės įvairiose Kauno vietose – ryte Šv. Kryžiaus (Karmelitų) bažnyčioje skambės Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazijos moksleivių koncertas „Dovana mamai“, o Sobore vyks VXI Kauno miesto mokyklų jaunučių chorų festivalis „Tau, mano mamyte“. Renginiai nemokami.

Jeigu neradote renginio, kuris jus domintų, nenusivilkite – daug daugiau įvairiausių renginių galite rasti mūsų renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA