Plukdys laivu į Kadagių slėnį ir Rumšiškes | Kas vyksta Kaune

Plukdys laivu į Kadagių slėnį ir Rumšiškes

R.Tenio nuotr.

Kauno marių regioninį parką pažinti galima keliaudami skirtingais būdais: pėsčiomis, dviračiais, automobiliais. Tyrinėti gamtą ir lankytis pažintiniuose takuose galima su gidu ar individualiai. Tačiau romantiškiausia pažintis – skrodžiant Kauno marių bangomis su patikima įgula.

Vasaros sezono metu siūloma pasinaudoti galimybe patirti neišdildomų įspūdžių keliaujant laivu į Rumšiškes, Birštoną ir Kadagių slėnį.

Gegužės 13 d. į Arlaviškių pažintinį taką (Kadagių slėnį) bus galima keliauti laivu. Iš Kauno marių prieplaukos kiekvieną šeštadienį laivas pajudės 11 val. ryto. Kauno marių regioniniame parke esantis Arlaviškių botaninis draustinis vilioja unikaliu kraštovaizdžiu, čia įrengtas pažintinis takas, nuo kurio atsiveria kadagių slėnio vaizdas, smagu pasivaikščioti, įkvėpti gryno oro.

Kiekvieną sekmadienį laivu nukeliauti galite ir į Rumšiškes, kur galėsite apsilankyti Lietuvos liaudies buities muziejuje (muziejaus lankymo bilietus įsigyti atskirai), apžiūrėti iš Kauno marių dugno iškeltą Rumšiškių miestelio bažnyčią.

Gegužės 21 d. startuoja pramoginis kruizas laivu iš Kauno į Birštoną. Pramoginės išvykos laivu iš Kauno į Birštoną bus rengiamos kiekvieną sekmadienį. Visą dieną trunkančios kelionės metu iš laivo denio grožėsis Kauno marių regioninio parko bei Nemuno pakrančių vaizdais, apsilankysite Birštono kurorte, kur Jums bus surengta apžvalginė ekskursija. Birštone taip pat turėsite 4 val. laisvo laiko pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru, pasivažinėti dviračiais, papietauti jaukiose kavinėse ar tiesiog surengti iškylą gamtoje.

Kelionės mokamos, daugiau informacijos pateikiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA