Gaisras prie Kleboniškio miško pasiglemžė vyro gyvybę | Kas vyksta Kaune

Gaisras prie Kleboniškio miško pasiglemžė vyro gyvybę

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją antradienio vakarą pradėjo plūsti skaitytojų užfiksuotos nuotraukos ir laiškai, pilni susirūpinimo. Visų žinutė atrodė panašiai: „Matom juodus dūmus. Kas dega?“ O žinios liūdnos – kilusios gaisro metu moteris sunkiai apdegė, o vyras – žuvo.

Nors skaitytojai spėliojo, kad gaisras įvyko kažkur Žaliakalnyje arba Eiguliuose, tačiau susisiekus su greitosios medicinos pagalbos budėtoja paaiškėjo, jog jų ekipažas išvyko į Kleboniškio mišką.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas komentuoja, jog degė benamių asmenų būstas, po incidento iš jo liko tik pelenai. Gaisrininkai spėjo išgelbėti moterį, jai iškart buvo suteikta pirmoji pagalba, tačiau kartu su ja buvusį vyrą gelbėti jau buvo per vėlu.

Apie kilusį gaisrą Kauno APGV sužinojo iš kelių žmonių pranešimų, tačiau jie buvo labai netikslūs – visiems buvo sunku pasakyti, kas ir kur tiksliai dega, tačiau tiksliausiai įvykio vietą nustatė Alytaus BPC. Ugniagesiai į įvykio vietą – šalia Kleboniškio miško pėsčiųjų tilto, kuriuo žmonės eina prie vandens šaltinio – atvyko laiku, gaisras nespėjo išplisti iki netoliese esančio miško.

Įvykio vietoje dirba Kauno miesto policijos komisariato pareigūnai ir tyrėjai, greitosios medicinos pagalbos medikų ir ugniagesių brigados. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Beje, Kauno APGV atstovas pastebi, kad šiandien vakaras Kaune nebuvo ramus – ilgą laiką ugniagesiai dirbo Jurbarko g. įvykusioje avarijoje, kita brigada gesino V. Krėvės prospekto gyvenamųjų namų kieme degusias šiukšles.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA