Festivalio „Kaunas Jazz“ scenoje – karjeros 20-metį minintis L. Adomaitis | Kas vyksta Kaune

Festivalio „Kaunas Jazz“ scenoje – karjeros 20-metį minintis L. Adomaitis

Asociatyvi / P. Grigaliūno nuotr.

Šeštadienį, balandžio 29-ąją, jau antrąją dieną Kauno erdvėse karaliavo festivalis „Kaunas Jazz 2017“. Renginys kasmet sulaukia gausaus atlikėjų, muzikantų bei melomanų dėmesio. Štai, įrodymas – vienoje iš vakarykštės festivalio programos dalių pasirodė ir Lietuvos muzikos pasaulio senbuvis – Linas Adomaitis.

VDU didžiojoje salėje kauniečiams vakar pirmąkart buvo pristatytas ypatingas projektas. Jame dalyvavo dainininkas L. Adomaitis, šiemet – 2017-aisiais minintis karjeros scenoje 20-metį.

Atlikėjas pirmą sykį Lietuvoje surengė koncertą su Vokietijos styginiu kvintetu „G-Strings“ ir tai nutiko būtent festivalio „Kaunas Jazz 2017“ scenoje. Talentingi muzikantai Kaune kartu atliko programą, kuri esą 2016-ųjų rugsėjį sulaukė pasisekimo bei pagyrų komplimentų Vokietijoje.

Koncertas VDU Didžiojoje salėje vakar tikrai nebuvo vienintelis džiuginęs klausytojų ausis. Balandžio 29 vakarą vyko įspūdingas grupės „Saulės kliošas“ pasirodymas Vienybės aikštėje. Jo metu ne tik įspūdingo grožio fejerverku nušvito naktinis Kauno dangus, bet ir paaiškėjo intriguojantis faktas apie Joną Jučą – festivalio „Kaunas Jazz“ sumanytoją.

Netrūko ir šokių, kurie vyko Miesto sode, Laisvės alėjoje. Praeiviai svajingai pasinėrė į salsos, zumbos ir  lindy hopo šokių ritmą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA