Veterinarijos studentų inciatyva sugrįžta „Šeimų savaitgalis su augintiniais” | Kas vyksta Kaune

Veterinarijos studentų inciatyva sugrįžta „Šeimų savaitgalis su augintiniais”

Organizatorių nuotr.

Ne pirmus metus atšilus orams Kauno Santakos parkas tampa šeimininkų su augintiniais traukos centru. Todėl ir šie metai niekuo nesiskirs! Jau gegužės 6 dieną 11 valandą, trečius metus iš eilės, rengiamas „Šeimos savaitgalis su augintiniais“.

1000 metrų ir „Ištvermingasis Hills“ 5 kilometrų bėgimai su augintiniais Tarptautinei veterinarijos dienai paminėti! Į Kauno Santakos parką atvyks gyvas „Ūkininko kiemas“! Čia bus galimybė sutikti avytę Doli, asiliuką Klevuką ir kitus jų ūkio draugus!

Renginio metu vyks daugybė konkursų, kuriuose – nepamirštamos pramogos mažiesiems šventės dalyviams ir, žinoma, jų atsivestiems augintiniams! Gegužės pirmąją savaitę kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami daugiau laiko praleisti su savo augintiniais.

Gegužės 1 – 5 dienomis „RuminaVet“ klinikoje taip pat bus vykdoma nemokama gyvūnų apžiūra, jos metu atliekami kraujo morfologiniai tyrimai. Pirmą kartą Kaune atsivers išskirtinė proga – sportuoti drauge su augintiniais!

Šeimų savaitgalis su augintiniais

Gegužės 2 ir 4 dienomis 19 val. Kauno Santakos parke esančiame stadione, vyks mankšta su augintiniu! Tad visi laukiami sportiškai apsirengę. Užsiėmimus kuruos sporto klubo „Didysis grifas“ sportininkė Eglė Žilytė. Moters teigimu, augintinis treniruotėms – ne kliūtis, priešingai, tai – puiki veikla, kuria galima užsiimti drauge.

Norite išmokyti savo augintinį komandų, bet nežinote, nuo ko pradėti? Gegužės 3 dieną, 19 val., Kauno Santakos parke esančiame stadione vyks vieša dresūros treniruotė. Jos metu dalyviai galės išmokti dresūros pradmenų, pabendrauti su trenere, sužinoti atsakymus į rūpimus klausimus ir, žinoma, gerai praleisti laiką drauge su savo augintiniais!

Gyvūno amžius visiškai neturi reikšmės, nes pradėti gyvūną mokyti komandų niekada nėra per vėlu. Pirmą kartą Lietuvoje Kauno Santakos parke esančiame stadione bus ir išskirtinis šeimininko bei augintinio kino teatras! Žiūrovams patariama šiltai apsirengti bei drauge su savimi pasiimti sulankstomas kėdes ar pledus.

Renginiuose dalyvaujantys augintiniai, pasak organizatorių, sulauks ir dovanų! Juk aktyvus šeimininkas – laimingas augintinis, sako jie!

„Šeimos savaitgalis su augintiniais“ vyks gegužės 6 dieną, 11 valandą, Kauno Santakos parke. Visi renginiai – nemokami. Renginį organizuoja LSMU Veterinarijos akademijos studentų asociacija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA