Skaitytojo video: eilinė diena važiuojant namo – visada atsiranda gudresnių už kitus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo video: eilinė diena važiuojant namo – visada atsiranda gudresnių už kitus

Video stop kadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo turbūt dažniausiai pasitaikantį eismo spūsčių sukėlimo būdą Kauno gatvėse.

Vytautas pasidalino vaizdo įrašu, kuriame įamžintas Kauno vairuotojų gudrumas. „Eilinė kelionė namo po darbo dienos“, – teigė jis. „Taikos prospekto ir Ateities plento sankryža. Visada yra labiau skubančių.“

Vos minutės trukmės įraše užfiksuota, kaip „labiau skubančiais“ kauniečio pavadinti vairuotojai iki paskutinės akimirkos važiuoja laisvesne, tačiau jiems netinkančia važiuojamosios kelio dalies juosta, o paskui staiga persirikiuoja į labiau užimtą, tačiau jiems tinkančią. Tiesa, tik privažiavę pačią jos pradžią ir taip išvengę stovėjimo eilėje.

Kauniečiai pastebi, jog toks vairavimo stilius kelyje itin trukdo – praleidžiant tokį skubantį automobilį, sustoti priversti visi eilėje laukiantys vairuotojai ir eismo spūstis atsiranda net tada, kai nėra jokios priežasties jos atsiradimui.

Nenuostabu, jog toks įžūlus bandymas persirikiuoti ne visada patinka eilėje kantriai laukusiems, tad situacijos kartais baigiasi ir ne taip nekaltai – techniniais eismo įvykiais, kurie eismą paralyžiuoja visiškai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA