Vagį nufilmavusių kauniečių įspėjimas: jūsų automobiliai nėra saugūs ir požeminiuose garažuose | Kas vyksta Kaune

Vagį nufilmavusių kauniečių įspėjimas: jūsų automobiliai nėra saugūs ir požeminiuose garažuose

Kadras iš vaizdo įrašo

Portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė susirūpinimo pilnas skaitytojo laiškas. Jis perspėja visus portalo skaitytojus, kad net tada, kai manote, kad jūsų turtas yra saugus (stebimas vaizdo kameromis arba yra požeminiuose garažuose), transporto priemones privaloma užrakinti, nes niekada negalite žinoti, kada koks ilgapirštis nuspręs pagerinti sau gyvenimą.

Prie laiško pridėtas vaizdo įraše, kuris buvo sumontuotas iš medžiagos, praėjusį antradienį (balandžio 18 d.) maždaug 20 val., užfiksuotos daugiabučio stebėjimo kameromis. Jame užfiksuotas įtartinai atrodantis asmuo, kuris nemažą laiko dalį vaikščiojo aplink gyvenamojo namo teritoriją. Suradęs spragą apsaugoje, vaikinas pateko į požeminį garažą, kuriame ieškojo atrakinto automobilio, taip pat bandė atidaryti daugiabučio gyventojų sandėliukus. Nieko nepešęs, vyras pasišalina iš garažo, tačiau dar kelioliką minučių tyrinėja namo teritoriją.

Šįkart ilgapirščio vizitas jam naudos neatnešė, tačiau praradus budrumą ir palikus savo turtą arba transporto priemonę be deramos apsaugos, pasekmės gali būti liūdnos.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA