Užfiksuota vaizdo registratoriumi: na, ir kur nuskubėjai? | Kas vyksta Kaune

Užfiksuota vaizdo registratoriumi: na, ir kur nuskubėjai?

Skaitytojų nuotr.

Portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė praėjusią savaitę skaitytojo užfiksuotas įžūlus kelių eismo taisyklių pažeidimas. Skaitytojas pašaipiai pastebi: „Kai labai, na, bet labai, skubi ir visokie stabdžiai prie šviesoforo maišosi“.

Balandžio 19 dieną, maždaug 17:30 val. vaizdo registratoriumi užfiksuotame vaizdo įraše matosi, kaip vairuotojas važiuoja Birželio 23-iosios gatve ir artėdamas prie sankryžos su Partizanų gatve persirikiuoja į pirmą kelio juostą, iš kurios galima sukti į dešinę arba toliau važiuoti tiesiai Birželio 23-iosios gatve. Tačiau privažiavęs prie sankryžos, vairuotojas susiduria su problema – dega raudonas šviesoforo signalas, jis norėtų sukti į dešinę, pasinaudodamas žalios lentelės taisykle, tačiau prieš jį stovintis automobilis planuoja važiuoti tiesiai. Apsidairęs ir pastebėjęs, kad antroji kelio juosta yra laisva, vairuotojas nieko nepaisydamas ja apvažiuoja prieš jį stovinčius automobilius ir ramia sąžine pasuka į dešinę.

Tiesa, kiek laiko sutaupė, pasakyti sunku, mat vos jam užsukus, šviesoforo signalas pasikeičia į žalią.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA