Savaitės pažeidėjai: vienas išgėrė tik alaus – įpūtė daugiau nei 2,5 promilės | Kas vyksta Kaune

Savaitės pažeidėjai: vienas išgėrė tik alaus – įpūtė daugiau nei 2,5 promilės

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Savaitgalį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnams lengviau atsikvėpti nepavyko – įvairūs eismo įvykiai buvo fiksuojami įvairiose Kauno ir jo rajono vietose. Tačiau pareigūnai laiko atrado ir vairuotojų blaivumui patikrinti, o šioje srityje buvo užfiksuotas ne vienas grubus pažeidimas. Tiesa, kai kurie vairuotojų pasiteisinimai neatitiko realybės.

Šeštadienį, maždaug 21:10 val. Kauno r., Pagynės k., sustabdytas automobilio „VW Golf“ vairuotojas. Patikrinus jo blaivumą, buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,57 prom.). Vairuotojas skubėjo gintis teigdamas, kad prieš tai gėręs su draugais ir tik pataisęs sveikatą bei išgėręs alaus. Vyras bausmė neišvengė ir pristatytas į gydymo įstaigą kraujo mėginio paėmimui.

Per visą savaitę (balandžio 17-23 dienomis) iš viso nustatyti 8 neblaivūs automobilių vairuotojai. 4 vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 3 – vidutinis, dar 1 – vidutinis. Be to, išaiškinti 7 neblaivūs dviračių vairuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA