Kauniečiai nerimsta: kur dingo elektra? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nerimsta: kur dingo elektra?

Asociatyvi / Skaitytojo nuotr.

Kauniečiai praneša apie elektros tiekimo sutrikimus įvairiose Kauno vietose.

Viena skaitytoja praneša, kad elektra dingusi prie Pilies žiedo, Jonavos gatvėje esančiame prekybos centre „Iki“. Dingus elektrai, žmonės buvo paprašyti išeiti, parduotuvė iškart uždaryta.

Ta pati skaitytoja teigia, kad elektra, jos žiniomis, yra dingusi ir Šv. Gertrūdos g. esančiame prekybos centre „Šilas“.

Apie elektros tiekimo sutrikimus centre praneša ir kiti skaitytojai tvirtindami, jog elektros nėra ir kituose pastatuose, esančiuose aplink Šv. Gertrūdos ir Birštono gatvių sankryžą.

Taip pat portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad elektros tiekimas sutrikęs ir Eigulių rajone, Sukilėlių prospekte bei Ukmergės gatvėje.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ pabandžius paskambinti „ESO“ budėtojui iškart buvo pranešta, kad elektros tiekimas daugelyje Lietuvos vietų yra sutrikęs dėl ekstremalių oro sąlygų ir daugiau informacijos reiktų prašyti elektroniniu paštu.

Tuo tarpu „ESO“ atstovas Martynas Burba teigia, kad Kaune užfiksuoti du gedimai dėl įtampos šuolių tinkluose, kurie galėjo atsirasti dėl oro sąlygų. Gedimai Senamiestyje ir Kalniečių rajone apie 2000 vartotojų paliko be elektros.

Gedimus šalinti išsiųstos dvi brigados. M.Burba taip pat atkreipė dėmesį, kad kauniečiai, kurie yra pateikę „ESO“ savo duomenis gavo pranešimus apie gedimus į savo mobiliuosius telefonus.

„Raginame visus kauniečius, kurie dar nėra pateikę savo asmens duomenų ir negavo žinučių apie gedimus pateikti „ESO“ savo duomenis. Tą padaryti galima telefonu 1802 arba savitarnos portale www.manogile.lt“, – gyventojus ragina M. Burba.

„ESO“ atstovo teigimu, elektros tiekimas bus atnaujintas bet kurią akimirką.

Apie 18:45 val., portalo skaitytojai pranešė, jog Senamiestyje elektros tiekimas buvo atnaujintas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA