Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyr. treneris po pralaimėtų rungtynių Kaune, užfiksuotas pažeidęs kelių eismo taisykles | Kas vyksta Kaune

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyr. treneris po pralaimėtų rungtynių Kaune, užfiksuotas pažeidęs kelių eismo taisykles

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Pastabūs portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai šeštadienio vakarą šalia Laisvės alėjos esančioje Daukanto gatvėje pastebėjo prabangų visureigį rusiškais numeriais. Jie teigia, kad minėtu automobiliu po Kauno „Žalgiriui“ pralaimėtų rungtynių „Žalgirio“ arenoje, atvažiavo dabartinis Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyr. treneris Rimas Kurtinaitis.

Kauniečiai, užfiksavę prabangų visureigį „Lexus LX570“ pėsčiųjų zonoje, pastebėjo, kad iš jo išlipo ką tik su pralaimėjimu Kaune turėjęs susitaikyti svečių iš Vilniaus komandos dabartinis treneris. Jie teigia, kad pastatęs automobilį, legendinis krepšininkas nukulniavo į netoliese esantį restoraną.

„Privažiavo prie pat durų, nors ant automobilio stiklo jokio leidimo nebuvo, o tai juk – pėsčiųjų zona“, – teigė informacija pasidalinę kauniečiai.

Minėtas automobilis – savotiškas užstatas iš praėjusios R.Kurtinaičio darbovietės. Kaip buvo rašyta spaudoje, praėjusį sezoną R.Kurtinaitis treniravo Maskvos srities „Chimki“ klubą, kuris jam suteikė šį visureigį. Kadangi kilo finansinių keblumų dėl atsiskaitymo, R.Kurtinaitis yra sakęs, kad grąžins visureigį klubui, kai tik su juo bus atsiskaityta ir padengtas visas įsiskolinimas už darbą.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA