Avarijos Kauno neapleidžia: kalti ir pradedantieji vairuotojai, ir šviesoforų gedimai | Kas vyksta Kaune

Avarijos Kauno neapleidžia: kalti ir pradedantieji vairuotojai, ir šviesoforų gedimai

Šeštadienis keliuose itin neramus, portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai ir vėl praneša apie įvairius eismo įvykius iš skirtingų Kauno vietų. Tiesa, jų priežastis ne visuomet yra kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Apie 16:15 val, Šilainiuose, užkilus Milikonių kalnu susidūrė du lengvieji automobiliai. Avarija įvyko dėl techninių priežasčių – sankryžoje neveikia šviesoforas.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su „Kauno gatvių apšvietimo“ budėtoju šis tvirtino apie techninius nesklandumus žinantis – apie neveikiantį šviesoforą maždaug 15:00 val. buvo pranešta bendruoju pagalbos telefonu, šiuo metu gedimai jau yra šalinami. Tuo tarpu policijos pareigūnai teigia, jog apie įvykį jiems pranešta nebuvo.

Tuo tarpu, kitas susidūrimas įvyko apie 16 val., Veiverių plento sankryžoje ties prekybos centru „Senukai“. Susidūrė „VW Golf“ ir „Volvo“ markių automobiliai. Įvykio liudytojų teigimu, avarija įvyko, kai „VW Golf“ rėžėsi į „Volvo“.

„Šiek tiek Seniavos plentu važiuojant trukdo norintiems sukti į Veiverių plentą“, – teigia jie. „Bei trukdo važiuojantiems nuo Garliavos link centro. „VW Golf“ buvo su klevo lapu.“

Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos medikų brigada.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ šeštadienį jau rašė apie mieste bei jo apylinkėse vykusias avarijas. Ryte avarijoje žuvo žmogus, „Via Baltica“ įvykusi avarija stabdė eismą, o Kalniečių mikrorajone automobiliai susidūrė, pirminiais duomenimis, dėl viršyto greičio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA