Avarija kelyje „Via Baltica“ netoli Kauno paralyžavo eismą | Kas vyksta Kaune

Avarija kelyje „Via Baltica“ netoli Kauno paralyžavo eismą

Skaitytojo nuotr.

Neramus rytas didžiausiuose šalies keliuose. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, jog kelyje Kaunas – Marijampolė susiformavusi milžiniška eismo spūstis.

Vairuotojų teigimu, eismo spūstis susiformavusi ties Veiveriais, ir tęsiasi Marijampolės kryptimi. „Didžiulis kamštis „Via Baltica“ link Marijampolės ties Veiveriais, kamštis tęsėsi dar prieš kolonėlė „Skulas“, – tvirtino jie.

Eismo spūstyje įstrigę portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pasakoja, jog spūsties priežastis – nuo kelio nuvažiavęs vilkikas, vežęs žvyrą. „Žvyro vilkikas nuvažiavo nuo kelio, o pats žvyras važiuojamojoje dalyje“, – pasakojo jie ir pasidalino įvykio nuotraukomis.

Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai, vyksta žvyro šalinimo darbai. „Žvyrą šalina dviejų ekskavatorių pagalba, o neseniai atvyko kitas sunkvežimis, į kurį yra kraunamas žvyras“, – pasakojo jie apie 10 val. ir svarstė, kad eismas turėtų būti greitai atnaujintas.

Tuo tarpu šiuo metu eismo spūstyje įstrigę vairuotojai raginami apsišarvuoti kantrybe, o tiems, kurie planavo keliauti šia „Via Baltica“ atkarpa, rekomenduojama pasirinkti kitą maršrutą.

Dar viena avarija šeštadienio rytą įvyko apie 9:30 įvyko kelyje Klaipėda-Kaunas, kuomet susidūrė lengvasis automobilis bei autobusas.

Atnaujinta 10:20 val.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, eismas kelyje „Via Baltica“ jau yra atnaujintas, mat nuo kelio važiuojamosios dalies buvo pašalintas iš sunkvežimio išvirtęs žvyras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA