Kas vyksta Kaune balandžio 21-23 dienomis (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune balandžio 21-23 dienomis (renginių programa)

Asociatyvi nuotr. / Kas vyksta Kaune nuotr.

Praėjus neįprastai snieguotoms Velykoms, Kaunas išlieka pavasariškai gyvas ir savaitgalį kviečia praleisti aktyviai. Tiesa, gamta neleis pasimėgauti šiluma – savaitgalis bus vėsus ir lietingas. Daugiau informacijos apie savaitgalio orus galite rasti čia.

Infoshow Lan Party 2017

Jeigu nesate aktyvaus laisvalaikio mėgėjas ir daugiau laiko praleidžiate prie kompiuterio ekrano – „InfoShow Lan Party 2017“ kaip tik jums. Jau penkioliktus metus iš eilės vykstantis renginys balandžio 21-23 dienomis į Kauno sporto halę pakvies visus besidominčius kompiuteriniais žaidimais. Renginys mokamas.

Akcija „DAROM 2017“

„Darom, ir gamta tau padėkos” – su tokiu šūkiu akcijos organizatoriai kviečia dalyvauti nacionalinėje tvarkymosi akcijoje „DAROM 2017“. Balandžio 22 dieną nuo 10:00 val. kiekvienas yra kviečiamas prisijungti prie aplinkos švarinimo pasirinktame taške (taškų žemėlapį galima rasti čia). Darbo saugos priemonėmis (pirštinėmis, guminiais batais, grėbliais) bus pasirūpinta už jus! Taigi, griebkite šeimos narius, draugus ir padėkite Kaunui tvarkytis! Dalyvavimas nemokamas.

Kaunas Jazz 2017

Visiems melomanams pavasaris asocijuojasi su nepamirštamu „Kaunas Jazz“ muzikos festivaliu. Festivalio, kuris šįmet vyks net septyniuose miestuose, pradžia – balandžio 21-ąją, – kultūra krėsis ne tik didmiesčių gyventojai, bet ir mažesnių miestelių (tokių kaip Jurbarkas, Birštonas ar Žąsliai) gyventojai. Detalią renginio programą rasite čia, o pirmasis renginys Kaune – jau balandžio 23 d. 16:00 val. Rotušės aikštėje. Festivalio pradžios iškilmių metu skambės Adam Jarzmik kvinteto kuriami garsai. Koncertas nemokamas.

Krepšinio varžybos

Žalgiriečiai šeštadienį 16:40 susitiks su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa ir stengsis iškovoti dar vieną pergalę Lietuvos krepšinio lygoje. Tikriems sirgaliams pamatyti privalu, renginys mokamas.

Ąžuolyno bėgimas

Tradicija tapęs „Ąžuolyno bėgimas“ balandžio 23 d. rytą visus pakvies dieną pradėti aktyviai. 3 skirtingų ilgių distancijos leis pasivaržyti tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Dalyvavimas mokamas.

Atvelykio pramogos

Nors Velykos ir praėjo, bet visi, norintys paminėti Atvelykio šventę, tikrai galės tai padaryti. Mažųjų džiaugsmui, sekmadienį 13:00 val. prie Kauno pilies įvyks vaikų Velykėlių šventė, o 16:00 val. Kauno arkikatedros baziliką pripildys muzikos garsai. Renginiai nemokami.

Šuns diena Kaune

Balandžio 23 d. nuo vidurdienio visi draugiškųjų keturkojų augintinių mylėtojai renkasi Daugirdo Amfiteatre, kur Lietuvos kinologijos centras kviečia paminėti „Šuns diena“. Detalesnę informaciją rasite čia. Renginys nemokamas.

Lietuvos krepšinio šventė – „K95“

Savaitgalį vainikuos krepšinio šventė – nuo pirmųjų krepšinio rungtinių Lietuvoje praėjo jau net 95 metai ir tai tikrai yra proga, kurią privalu paminėti. Renginio vedėjas – neabejotiną kūrybinę duoklę krepšiniui atidavęs Marijonas Mikutavičius visus meile krepšiniui uždegs 19:00 val., Žalgirio arenoje. Renginio metu pasirodys tokie Lietuvos muzikos scenos grandai kaip Džordana Butkutė, SEL bei Linas Adomaitis. Renginys mokamas.

Tiesa, primename, jog tai – ne vieninteliai mieste vykstantys renginiai. Dar daugiau to, kas vyksta Kaune bei kituose Lietuvos miestuose, rasite renginių kalendoriuje. Jeigu jame nerandate savo organizuojamo renginio, taip pat galite jį patalpinti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA