Daugiabutyje prie „Molo“ kilo gaisras | Kas vyksta Kaune

Daugiabutyje prie „Molo“ kilo gaisras

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Penktadienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai atkreipė dėmesį į link prekybos centro „Molas“ skubančias ugniagesių pajėgas. Jie klausia, kas nutiko K.Baršausko gatvėje, į kurią atskubėjo 4 ugniagesių-gelbėtojų ekipažai, greitosios medicinos pagalbos medikai bei policijos pareigūnai.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovais, jie patikslino, kad gautas iškvietimas dėl gaisro bute. Pagal pirminę informaciją nebuvo aišku, kuriame aukšte kilo gaisras, tad į įvykio vietą atvyko ir ugniagesių auto kopėčios. Įvykio vietoje paaiškėjo, kad jų neprireiks, nes gaisras įsiplieskė pirmame daugiabučio aukšte.

Netrukus Bendrasis pagalbos centras paskelbė, jog penktadienio vakarą 21:20 val. skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, K. Baršausko g. 79 dega butas.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno APGV priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno policijos komisariatui).

Portalas „Kas vyksta Kaune“ susisiekė su įvykio vietoje dirbančiais ugniagesiais gelbėtojais, kurie patikslino, kad gaisro metu išdegė vienas kambarys bute, o dūmais apsinuodijo vienas jame buvęs žmogus, kuris perduotas medikams. Šiuo metu ugnis bute likviduota.

Pranešama, kad iš buto be sąmonės išneštas maždaug 40-ies metų vyras, kurį medikams pavyko atgaivinti. Jis išvežtas į Kauno klinikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA