Kauniečiai nuo šiol pagalbos sulauks greičiau: startavo projektas „Radau, pamečiau, dingo, pavogė“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nuo šiol pagalbos sulauks greičiau: startavo projektas „Radau, pamečiau, dingo, pavogė“

Portalo „Kas vyksta Kaune“ koliažas

Portalas „Kas vyksta Kaune“ balandžio 19 d. sukūrė naują feisbuko grupę – „Radau, pamečiau, dingo, pavogė – Kas vyksta Kaune”. Nepraėjus nei parai ji jau turi per tūkstantį narių, tikimasi, kad ši grupė efektyviai padės dalintis informacija ir rasti, perduoti, suteikti informacijos apie daiktus, žmones, gyvūnus, kurie dingę ar rasti.

Naujos grupės tikslas – padėti kauniečiams vienoje vietoje patogiai ir efektyviai dalintis informacija, mat panašios grupės iki šiol nebuvo. Portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukia daugybės kauniečių pagalbos prašymų, todėl nuspręsta sukurti atskirą talpinimo vietą, kur žmonės galėtų dalintis tokio pobūdžio informacija.

Manoma, kad idėja pasiteisino, nes per pirmą grupės veikimo valandą joje patalpinti pranešimai apie dingusią garbaus amžiaus moterį, rastus raktus, vairuotojo pažymėjimą, telefoną, tad grupei populiarėjant ji taps puikia terpe socialinėje erdvėje vieni kitiems padėti ar pranešti apie rastus daiktus, dingusius žmones ar gyvūnus.

Prisijunkite ir jūs bei padėkite vieni kitiems ir nelikite abejingi! O galbūt pagalbos prireiks ir jums, tad kauniečiai išties pagalbos ranką.

Prie grupės prisijungti kviečiame čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA