Kauno centre pradėjo veikti įdarbinimo Švedijoje agentūra | Kas vyksta Kaune

Kauno centre pradėjo veikti įdarbinimo Švedijoje agentūra

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Pačiame Kauno miesto centre dar vienos įkurtuvės. Vytauto prospekte 32, tuo pačiu numeriu pažymėtu „Verslo centre 32“, duris atvėrė tarptautinė įdarbinimo agentūra „DTBA Recruitment“, padedanti darbuotojams iš Lietuvos nemokamai įsidarbinti Švedijos Karalystėje.

„DTBA Recruitment“ – įdarbinimo agentūra, siūlo ilgalaikį darbą įvairių sričių specialistams statybų sektoriuje Švedijos Karalystėje. Ši įdarbinimo agentūra, yra pelniusi klientų ir verslo partnerių pasitikėjimą, nes vykdo vis stambesnius projektus ir jaučia augantį nuolatinį poreikį įvairių sričių profesionalų, norinčių ir galinčių oficialiai dirbti Švedijoje. Atranka ir išankstinis įdarbinimas vyksta Lietuvoje, „DTBA Recruitment“ skyriuje. Šiuo metu „DTBA“ kompanijai priklausančiose įmonėse dirba apie 50 nuolatinių darbuotojų.

Agentūros vadovė Gintarė Valiuškaitė džiaugiasi, kad ,,DTBA Recruitment“ sėkmingai įsitvirtino Lietuvoje, suteikdama naujas galimybes įsidarbinti Švedijos statybos sektoriuje, įgyti naujus darbo įgūdžius ir įsitvirtinti darbo rinkoje.

Didžiausias įmonės turtas – patikima darbuotojų komanda

Vienas didžiausių „DTBA Recruitment“ įdarbinimo agentūros privalumų yra tai, kad ši įmonė nėra tradicinė įdarbinimo agentūra, siūlanti tik galimybę padėti susirasti darbą. „DBTA Recruitment“ siūlo žengti tvirtą žingsnį perspektyvios karjeros link. Nuo pat pirmos savo veiklos dienos įmonė pirmiausia vadovaujasi pagarba savo komandos nariams. Tai pamatinė vertybė, nes tik gerbdami savo darbuotojus galima pasiekti geriausių rezultatų.

Įdarbinimo agentūra siūlo pasirinkti sritį, kurioje galėtumėte realizuoti savo gebėjimus, o įmonė pasirūpins viskuo, kas reikalinga legaliam ir patikimam įdarbinimui.

Įmonė nuolat investuoja į savo komandos ateitį. darbuotojai aprūpinami kokybiška darbo apranga, aukštos kokybės darbo įrankiais, trasportu į darbo vietą Švedijoje, gyvenamaja vieta ir net apmokamais švedų kalbos kursais.

Jei svarstote apie darbą Švedijoje, jums tereikia rezervuoti laiką ir ateiti nemokamai konsultacijai į „DTBA Recruitment”.

„DTBA recruitment“ – patikimas darbdavys, besirūpinantis savo darbuotojais ir sudarantis puikias darbo sąlygas bei galimybes tobulėti, gilinti savo žinias ir gebėjimus. „DTBA recruitment“ įdarbinimo agentūra įsikūrusi Vytauto pr. 32 , paskambinti galite telefonais: (8 37) 206352, +370 671 01 150.

Daugiau informacijos rasite čia: www.dtbarecruitment.com

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA