Šv. Velykų ryto įspėjimas: į Kauną trumpam grįžo žiema, eismo sąlygos – ekstremalios | Kas vyksta Kaune

Šv. Velykų ryto įspėjimas: į Kauną trumpam grįžo žiema, eismo sąlygos – ekstremalios

Kas vyksta Kaune nuotr.

Su šv. Velykom ir pavasariniu sniegu! Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša apie susidariusią ekstremalią situaciją miesto gatvėse. Informuojama, kad naktį iš balandžio 15 į 16 pasikeitus oro sąlygoms ir smarkiai pasnigus, kai kurios miesto gatvės nepravažiuojamos, itin sudėtinga situacija susidarė įkalnėse.

Kauniečiai pranešė, kad sekmadienio rytą į Parodos kalną neužkilo miesto viešasis transportas.

Kitos miesto gatvės provėžuotos, eismo dalyviai turėtų būti itin atidūs ir atsargūs. Didžiausių problemų vairuotojams kelia gausiai naktį iškritęs sniegas ir jau į vasarines pakeistos automobilių padangos.

Kauno apskrities policijos budėtojas portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad šį šventinį rytą netrūksta pranešimų apie incidentus miesto gatvėse, tačiau rimtesnių ar įskaitinių avarijų neužfiksuota. Policijos pareigūnai teigia, kad pirmieji kelininkų automobiliai miesto gatvėse pastebėti apie 6:30 val.

Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintis pareigūnas informavo, kad nuo ankstaus ryto netyla pranešimai apie ant važiuojamosios dalies ir automobilių užkritusius medžius, jų šakas.

medis

Lietuvos automobilių kelių direkcija 7 valandos duomenimis praneša, kad Tauragės, Kauno, Vilniaus ir Utenos apskrityse eismo sąlygas sunkina snygis. Šiose apskrityse kelių dangos daugiausiai padengtos šlapio sniego provėžomis, vietomis šlapios. Tauragės apskrityje kelių dangos vietomis padengtos 5 cm puraus sniego sluoksniu.

Tauragės, Kauno, Vilniaus ir Utenos apskrityse silpnas snygis, Alytaus ir Marijampolės apskrityse silpnas lietus, likusioje šalies dalyje be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną numatomas lietus. Aukščiausia oro temperatūra nuo 5 iki 10 laipsnių šilumos.

Capture_550

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA