V.Matijošaitis jubiliejaus proga pasidovanojo itin prabangią dovaną | Kas vyksta Kaune

V.Matijošaitis jubiliejaus proga pasidovanojo itin prabangią dovaną

delfi.lt 2017/04/14 23:49
Delfi.lt nuotr./R. Achmedov

Visvaldas Matijošaitis penktadienį švenčia 60-ąjį jubiliejų. Kauno meras DELFI teigė, kad dovanų iš svečių nelaukia, nes materialinės dovanos laikinosios sostinės vadovo nedomina. Tiesa, V. Matijošaitis save sukakties proga pamalonino išskirtine dovana – nauju „Porsche“ superautomobiliu.

Penktadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ arenoje įsikūrusį restoraną rinkosi svečiai – skaičiuojama, kad jubiliejų kartu su meru minėjo apie pusantro šimto svečių.

„Ne dovanose esmė – svarbu, kad žmogus atėjo“, – DELFI teigė V. Matijošaitis.

Kauno meras tikino, kad tokias grandiozines šventes daro retai.

„Nedariau šventės per 50-ąjį gimtadienį. Aš apskritai nesu linkęs švęsti. Gal pirmas didesnis balius buvo per 35-ąjį gimtadienį. Na, tas didesnis tai buvo gal 50 žmonių. Daugiau retai kada būdavo, nebent per apvalius gimtadienius. Per 50-ąjį gimtadienį apskritai išvažiavome į Kubą pasivažinėti su draugais“, – pasakojo V. Matijošaitis.

Kauno meras teigė, kad ir penktadienį dovanų nelaukia. Visų svečių buvo prašoma paaukoti tragiškai žuvusios V. Matijošaičio žmonos Irenos Matijošaitienės fondui.

„Padarėme taip, kad geriau aukotų Irutės labdaros fondui. Skatiname donorystę“, – teigė V. Matijošaitis.

Ne paslaptis, kad Kauno meras mėgsta gerus automobilius. Gimtadienio proga V. Matijošaitis nusprendė atnaujinti autoparką. Meras šiuo metu važinėja „Porsche Panamera“ automobiliu. Netrukus jis persės į naują to pačio modelio automobilį.

„Nespėjo iki šiandien atvažiuoti. Noriu pasikeisti automobilį. „Porsche“ išleido naują „Panamerą“ modelį. Užsakyta, tik nespėjo atvažiuoti. Mano jau pravažiavus 230 tūkst. km. Laikas keisti“, – DELFI teigė V. Matijošaitis.

Oficialioje „Porsche“ svetainėje skelbiama, kad „Panamera 4S” kainuoja 147 tūkst. eurų.

V. Matijošaitis vadinamas vienu turtingiausių Lietuvos verslininkų. Į politiką kaunietis žengė 2011 metais, kai įkūrė visuomeninį judėjimą „Vieningas Kaunas“.

Kol kas didžiausią pergalę politikoje V. Matijošaitis pasiekė 2015 metais, kai laimėjo pirmuosius tiesioginius mero rinkimus ir tapo laikinosios sostinės vadovu.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA