Sulaikyti 4 asmenys, įtariami įvykdę neeilinį plėšimą Kėdainiuose | Kas vyksta Kaune

Sulaikyti 4 asmenys, įtariami įvykdę neeilinį plėšimą Kėdainiuose

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl praėjusiais metais Kėdainių rajone apiplėšto vyro.

2016 m. rugsėjo 29 d. apie 22 val. Kėdainių r., Antanavos sen., nepažįstamas asmuo beldėsi į vyro (gimusio 1959 m.) namus dėl neva reikalingos pagalbos sugedus automobiliui. Vyrui pravėrus duris, iškart į akis jam buvo pripurkšta ašarinių dujų. Namo šeimininkui lipnia juosta buvo surištos rankos bei kojos, lazda suduoti smūgiai į įvairias kūno vietas.

Asmenys iš namų pavogė mobiliojo ryšio telefoną ir jo įkroviklį, nešiojamą kompiuterį, kompiuterio monitorių, keletą perforatorių, elektros prailgintuvą, motorinį pjūklą bei 10 eurų. Šio plėšimo metu buvo padaryta 423 eurų žala. Pagrįstai manoma, kad šiai nusikalstamai veikai buvo ruoštasi – turėta ne tik lipni juosta, lazda, bet ir darbui skirtos pirštinės, kurių pagalba norėta paslėpti pirštų antspaudus.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, atlikdami eilę procesinių veiksmų, analizuodami tyrimo metu gautą informaciją, nustatė bei sulaikė keturis įtariamuosius.

Širvintų miesto gyventojui, gimusiam 1999 m., bei dviems Jonavos miesto gyventojams, gimusiems 1998 m., paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Vienam įtariamajam, Širvintų gyventojui, gimusiam 1998 m., kuris anksčiau 2 kartus teistas, paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 20 dienų.

Už šią nusikalstamą veiką įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki 7 metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA