„Design for life“ Kaune: net 100 kūrėjų ir nemokamos paskaitos apie madą | Kas vyksta Kaune

„Design for life“ Kaune: net 100 kūrėjų ir nemokamos paskaitos apie madą

Organizatorių nuotr.

Laikinąją sostinę balandžio 2 žadami ne tik pavasariški orai, bet ir išskirtinė mados prognozė. Ten, kur sekmadienį susirinks drabužių, aksesuarų, papuošalų ir interjero detalių kūrėjai vyks ir dar jokiame mados renginyje nerengti pašnekesiai mados temomis – paskaitos ir seminarai kiekvienam besidominčiam mada.

[galerija kiek=”12″]

Nemokama mados mugė ,,Design for life’’ šį kartą smogs išskirtiniu konceptu ir patenkins net pačius išrankiausius.

Pasirinkimo spektras visiems skoniams

Pačiame miesto centre esantis ,,Park inn by Radisson’’ jau nuo 11 val ryto iki 17 val užsipildys net šimtu unikalius darbus pristatančių savos srities profesionalų. Ne pirmus metus rengiamas ,,Design for life’’ po savo sparnu apgaubs svarbiausias gyvenimo sritis, kuriose gyvena mada: Jūsų spintą, Jūsų vaikus ir Jūsų namus. Čia rasite naujausių drabužių kolekcijų, kurias įkvėpė ne tik vyraujantys firminiai ženklai, bet ir gyvenimo istorijos.

Pasirūpinti, kad išsiskirtumėte pasistengs ir aksesuarų bei papuošalų kūrėjai, pristatantys net su išskirtine reikšmę turinčius gaminius. Tam, kad nepamirštumėte vietos, kurioje prabėga didžioji dalis gyvenimo – namų, atvyks ir interjero detalių puoselėtojai, kurie aprūpins Jūsų erdvę šviesomis, kvapais ir detalėmis. Na, o svarbiausia, jog skirsite savo laiką geriausioms kainos ir kokybės santykio paieškoms, nes kruopščiai atrinkti renginio dalyviai neketina Jūsų nuvilti.

Daugiau informacijos rasite čia.

Atskira erdvė – pašnekesiams apie madą

Pirmąjį balandžio sekmadienį apsilankę Design for life’’ tikrai pasijusite išskirtinai, nes mada čia prakalbs ne tik per audinius – ja kalbėsime ir dalinsimės gyvai! Specialiai šiam mados renginiui savo kalbas paruoš dizaineriai ir kūrėjai. Dalinsimės istorijomis, kaip ir kur gimsta idėja kurti. Sužinosime kaip paversti savo svajonę gyvenimo ir pajamų šaltiniu. Išgirsime istorijų iš vienų žinomiausių prekės ženklų apie verslo vystymą. Patarsime, kuo puoštis ateinančius sezonus tavo figūros tipui.

Spėliosime, kuo Marilyn Monroe ypatingesnė už Bradą Pitą? O visų svarbiausia motyvuosime – savo sričių profesionalai drąsiai tars motyvacinį žodį tiek lankytojams, tiek kolegoms, klausiantiems savęs ,,Būti ar nebūti?“ beatodairiškai maištingoje šiuolaikinės mados industrijoje. Tad nuo konsultacijų iki istorijų iš gyvenimo ir verslo patirties – madą semsime pilnais delnais.

Sudomins ir negirdėta veikla

Ar teko girdėti apie dirbtuvėles, kurių metu savo rankomis iš betono gamintum interjero detales? Tai – viena naujausių neatrastų pramogų, kurias taip liaupsina jau išmėginę dalyviai. ,,Pasidaryk Pats’’ užsiėmimai su ,,Edukacinėmis dirbtuvėlėmis’’ lankytojų lauks nuo 12 iki 15val mokys kaip išgauti savo fantazijos vaisius iš šio dirbtinio akmens.

Vyks užsiėmimai ir vaikams

O štai eiti ar neiti klausimas, kuris neretai kamuoja mamas taip pat gali būti pamirštas. Organizatoriai apie tai tikrai pagalvojo! Mažuosius bus galima palikti jiems skirtose zonose, kur juos užims profesionaliai. ,,Linksmas lagaminas’’ siūlys veidukų piešimo, šukuosenų darymo pramogas, lauks ir kūrybinės užduotys, žaidimai, estafetės bei šokiai! Negana to, dėmesį kaustys ir drabužių demonstracijos gyvai. Todėl toks sekmadienis gali tapti ir šeimos išvyka, kur bus smagu ne tik Jums, bet ir Jūsų mažajam.

Nemokamame mados renginyje ,,Design for life’’ verta apsilankyti ne tik dėl prekės ženklų gausos po vienu stogu, bet ir dėl to, kad tai galimybė sulaukti viliojančių nuolaidų, o mugės dalyviai yra pasirengę Jums įkvėpti šviežio idėjų oro jau vien besigrožint jų unikaliomis ekspozicijomis. Pavasarinę nuotaiką kurs jauki aplinka ir muzika, tad nei nedvejok, jog pirmąjį balandžio sekmadienį susitiksime Kaune, ,,Park inn by Radisson’’ (K. Donelaičio g.27).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA