„Mirties kelyje“ policijos pareigūnai surengė rimtą reidą | Kas vyksta Kaune

„Mirties kelyje“ policijos pareigūnai surengė rimtą reidą

Vyriausiojo policijos komisariato nuotr.

Šiandien ryte Panevėžio r., kelyje A-8 Panevėžys-Aristava-Sitkūnai 7 km, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos ir Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos pareigūnai tikrino, ar vairuotojai transporto priemones vairuoja būdami blaivūs.

[galerija kiek=”4″]

Iš viso bendros priemonės metu blaivumas patikrintas 812 vairuotojų. Per pora valandų trukusį reidą nustatyti 7 Kelių eismo taisyklių pažeidimai: nustatyti 2 vairuotojai, kurie automobilius vairavo neturėdami teisės vairuoti, 4 krovininių automobilių vairuotojai, kurie vairavo neblaivūs (0,38 prom., 0,41 prom., 1,19 prom. ir 1,28 prom.) bei dar vienas neblaivus vairuotojas, vairavęs ne krovininį automobilį (jam nustatytas 0,52 prom. girtumas).

Pareigūnai primena, kad tokios ir panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau bei ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje. Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA