Jūsų plaukų grožio paslaptys – „proHAIR” profesionalų rankose | Kas vyksta Kaune

Jūsų plaukų grožio paslaptys – „proHAIR” profesionalų rankose

R. Tenio nuotr.

Iki šiol buvome pratę, kad įvairių profesionalių plaukų priežiūros priemonių galime išbandyti ir įsigyti nebent grožio salonuose. Tačiau nuo kovo 8-osios situacija Kaune keičiasi iš esmės: sulig naujos „proHAIR” parduotuvės atidarymu profesionali plaukų kosmetika tampa pasiekiama kiekvienam pirkėjui.

Ši naujiena kauniečiams reiškia bent keturis svarbius dalykus. Visų pirma – mūsų mieste atsirado vieta, kurioje galima pasikonsultuoti dėl plaukų priežiūros, gauti profesionalų patarimą, prireikus čia pat įsigyti unikalių, plaukų sveikatą ir grožį atkuriančių produktų, su kuriais iki šiol grožio salonuose dirbdavo tik šios srities meistrai.

Antra – tai galimybė palepinti savo plaukus įsigyjant išskirtinių prekinių ženklų – natūralių „Affinage” plaukų formavimo bei priežiūros ir pažangių atstatančių „Kitoko” plaukų terapijos produktų, kurių nėra jokioje kitoje Kauno parduotuvėje.

Trečia – nauja „proHAIR” parduotuvė – gera žinia profesionaliems kirpėjams, kurie čia galės įsigyti ne tik inovatyvios kosmetikos, bet ir žinių bei įgūdžių dirbti su pažangia, pasaulyje pripažinta produkcija. Vėliau išsirinktas priemones bus patogu užsisakyti ir elektroninėje parduotuvėje čia.

Ir galiausiai ketvirta: Kaunas tampa patrauklus naujoms grožio verslo formoms plėtoti. Mat „proHAIR” – daugiau nei vien tik parduotuvė. Užsukime pasižvalgyti.

Atidarymas – ypatingą dieną

Naujoji „proHAIR” parduotuvė įsikūrė Neries krantinės 18 – verslo centre „Neris”, kuriame jau veikia ir daugiau įvairių sričių inovatyvių produktų ar paslaugų įmonių. Erdvi ir jauki parduotuvė – tai bendrovės „Šukuosenų studija” dovana pirmiausiai Kauno moterims.

„Parduotuvės atidarymas neatsitiktinai sutapo su Kovo 8-ąja, kuri siejama su pavasariu, grožiu, moteriškumu. O juk plaukai – akivaizdžiausias moteriškumo simbolis”,– šyptelėjo „Šukuosenų studijos” ir parduotuvės „proHAIR” vadovė Vilma Šajaukienė.

Įmonė – anaiptol nebe naujokė plaukų kirpimo, dažymo, priežiūros ir grožio srityse. Bendrovė „Šukuosenų studija” – nuolatinė tarptautinių mados, stiliaus bei grožio industrijos parodų „Moters pasaulis” ir „Pelenė” dalyvė. Jau aštuonerius metus Kaune ir Vilniuje bendrovė rengia kirpėjų kursus, Pašilės gatvėje sėkmingai veikia „proHAIR” grožio salonas.

Tad viskas, dėl ko verta užsukti būtent į naująją „proHAIR” parduotuvę, taip pat tiesiogiai susiję su plaukų grožio ir sveikatos puoselėjimu: formavimo priemonės, dažai, kaukės, kremai, kondicionieriai, šampūnai, vaškai ir lakai…Taip pat – modernūs elektriniai plaukų priežiūros prietaisai.

V. Šajaukienė atkreipė dėmesį į prekinių ženklų, kuriems atstovauja „proHAIR”, išskirtinumą.

Kodėl „proHAIR” – daugiau nei parduotuvė

Štai „Affinage“ plaukų priežiūros priemonės kuriamos pasitelkus naujausias technologijas, atsižvelgiant į kirpyklų meistrų ir klientų poreikius – ir dažniausiai išsiskiria tuo, jog sudėtinės plaukų priežiūros produktų dalys išgautos natūraliu būdu, ir juose visiškai nėra sulfatų, parabenų, silikonų, dervų, mineralinių aliejų. O štai „Kitoko“ prekinio ženklo produktai ypatingi dėl Afrikos augalų ekstraktų, kurie užtikrina išskirtines gydančias, tausojančias, atstatančias gaminių savybes.

„Tokia produkcija iki šiol ne atsitiktinai prekiauta tik grožio salonuose: atsižvelgdami į individualias plaukų savybes, klientėms naujas priemones rekomenduodavo patyrę, užsienyje tobulinęsi grožio meistrai. Tačiau naujojoje mūsų parduotuvėje jau šiandien galima gauti lygiavertę konsultaciją”, – pabrėžė V. Šajaukienė.

Parduotuvėje „proHAIR” yra speciali klientėms skirta erdvė, su veidrodžiu ir patogia kėde. Čia, prie kavos puodelio, pokalbio su kliente metu, konsultantė parinks tinkamiausias plaukų priežiūros ar terapijos priemones. Jei parduotuvėje paprastai plaukų priežiūros priemones tenka rinktis kliaujantis nuojauta arba pardavėjo rekomendacija, tai parduotuvėje „proHAIR” konsultuoja šios srities žinovės – plaukų kirpimo, dažymo, priežiūros specialistės.

Vizitas į „proHAIR” gali nudžiuginti ne tik ilgesniais, bet ir tankesniais plaukais: čia prekiaujama ir aukščiausios kokybės priauginamomis natūralių plaukų sruogomis ir tresais, o konsultantė padės pasirinkti tinkamiausių plaukų ilgį ir spalvą, bet ir prireikus parekomenduos grožio procedūrą profesionaliai galinčią atlikti meistrę.

„Šukuosenų studijos” ir parduotuvės vadovė V. Šajaukienė prasitarė apie siekį ateityje paversti „proHAIR” savotišku jaukiu grožį vertinančių moterų klubu, kuriame jos galėtų tartis, konsultuotis, dalytis patirtimi.

Laukiami profesionalai ir … vyrai

Vadovė pasidžiaugė „proHAIR” plėtra: su išskirtine produkcija dirba vis daugiau bendrovės rengiamus kursus baigusių specialistų bei grožio salonų. Tad naujoji parduotuvė skirta ir profesionalams, kurie čia galės įsigyti darbui skirtų priemonių bei įrangos. Grožio salonų atstovams „Šukuosenų studija” nuolat rengia seminarus, specialius mokymus kirpėjams, kurie norėtų išmokti dirbti su inovatyvia produkcija.

„Be abejo, laukiame ir lankytojų vyrų: jei norite ypatingai nustebinti ir nudžiuginti moterį – padovanokite jai išskirtinių plaukų priežiūros priemonių, ir ji tikrai tai ilgai atsimins”, – užtikrino V. Šajaukienė.

Tačiau pastebima, jog pastaruoju metu ir patys vyrai labiau rūpinasi savo plaukais. Tad naujojoje parduotuvėje kokybiškų priežiūros priemonių sau tikrai ras ir vyrai.

Atidarymo proga iki pat kovo 20 d. daugeliui prekių parduotuvė „proHAIR” taikys nuolaidas – daugeliui prekių jos sieks iki 30 proc.

Naujos parduotuvės adresas Neries krantinė 18. Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA