Eurovizijos atrankos nugalėtojų „Fusedmarc“ pasirodymas | Kas vyksta Kaune

Eurovizijos atrankos nugalėtojų „Fusedmarc“ pasirodymas

DELFI nuotr.

Po daugiau kaip du mėnesius trukusios įnirtingos ir sunkiai nenuspėjamos muzikinės kovos melomanai gali lengviau atsikvėpti – šeštadienio vakarą paaiškėjo – Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaus grupė „Fusedmarc“.

Grupė „Fusedmarc“ir jų kūrinys „Rain of Revolution“, nuspalvinęs sceną ryškiomis efektų spalvomis ir energingu pagrindinės atlikėjos vokalu, sulaukė itin gausių publikos ovacijų. „Pasirodymas padarė mane labai laimingą. Kaip bepasibaigtų šis vakaras, klausykimės muzikos ne tik per „Euroviziją“. Mes turime daug talentų. Buvo puikus pasirodymas, stilinga, gera daina. Tai yra geras pop kūrinys, su didžiule atlikėjos energija“ – sakė Ramūnas Zilnys.

Praėjus keletui minučių po tiesioginės Lietuvos atrankos į „Euroviziją“ finalo transliacijos, nugalėtojų trofėjų iškovojusi grupė „Fusedmarc“ vyko į trumpą spaudos konferenciją. Atlikėjai neslėpė susijaudinimo.

„Kai mes pradėjome kurti šią dainą, aš sakiau Viktorijai, kad mūsų tikslas yra nuvažiuoti į Kijevą. Mūsų tikslas yra laimėti „Euroviziją“. Mes visą kelią tikėjome tuo, labai stengėmės. Ir kai prasidėjo nacionalinė atranka į „Euroviziją“, buvo aišku, kad žmonės reaguoja ne iš karto, jie supranto ir išgirdo mūsų dainą po antros-trečios laidos – tą pirminį užtaisą, tą šventinę nuotaiką. Mes labai džiaugiamės, kad būtent finale gavome tiek daug balsų iš žiūrovų. Norime padėkoti tautai, kad išgirdo. Aš jau sakiau interviu apie šios dainos pavadinimą, apie šios dainos prasmę, bet nesakiau vieno dalyko, kad Viktorija yra ne paprastas vardas. Su šiuo vardu mes važiuosime į Kijevą ir mes nusiteikę iškovoti pergalę“, – kalbėjo grupės „Fusedmarc“ narys Denisas.

„Esu laiminga. Esu pasiruošusi ir be galo dėkinga visiems padėjusiems bei žadu atiduoti viską, ką turiu. Daina – gera, Denisas – talentingas kompozitorius ir mes jaučiamės labai stipriai, nes mums padėjo žiūrovai, Dievas. Mes nesustosime“, – kupina ryžto sakė grupės vokalistė Viktorija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA