M.Matijošaitis apie K.Pūką: visiems kauniečiams gėda | Kas vyksta Kaune

M.Matijošaitis apie K.Pūką: visiems kauniečiams gėda

delfi.lt 2017/03/09 10:47
Archyvas / R. Tenio nuotr.

Grupė merginų apkaltino Seimo narį Kęstutį Pūką seksualiniu priekabiavimu. Nors politikas kaltinimus neigia, tai nepraslydo pro akis Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui. Laikinosios sostinės vadovas K. Pūkui nepagailėjo aštrios kritikos dozės.

Žiniasklaida pranešė, kad pokalbyje dėl parlamentaro padėjėjos darbo sulaukusi 64 metų K. Pūko siūlymo apsilankyti jo kambaryje Seimo viešbutyje, apžiūrėti miegamąjį, ir pareiškimų, „kaip būtų smagu pasivolioti miegamojo lovoje“.

Prieš patekdamas į Seimą, K. Pūkas buvo Kauno miesto tarybos nariu.

„Gal ne visi suprato, kodėl jį išrinkus į Seimą, sakiau, kad visus už jį balsavusius pavaišinsiu šampanu. Tuomet džiaugėmės, kad jis išvažiuoja iš Kauno, bet apgailestavau dėl Lietuvos. Tada visiems tai atrodė kaip juokas, bet aš kalbėjau visiškai rimtai“, – DELFI teigė V. Matijošaitis.

K. Pūkui patekus į Seimą, Kauno miesto taryboje jo vietą užėmė jo penktoji žmona Lina. Kauno meras viliasi, kad K. Pūkas bus priverstas atsakyti už savo elgesį, jei jis buvo nederamas.

„Man, kaip ir visiems kauniečiams gėda, kad jis prisistatinėja kauniečiu. Koks jis kaunietis? Mano nuomone, jis eilinis pašlemėkas. Tipeliai, kurie naudojasi savo padėtimi, kad moteris įsitemptų į lovą, man kelia pasibjaurėjimą. Džiaugiuosi, kad atsirado drąsių merginų, nuplėšusių šio apsišaukėlio kaukę. Linkiu Seimui būti principingam, pradėti apkaltą ir atsisveikinti su juo“, – teigė V. Matijošaitis.

Ketvirtadienį savo nuomonę apie Seimo nario nuotykius išreiškė ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Pats K. Pūkas kaltinimus neigia sakydamas, kad viešbučio kambarys yra jo darbo vieta, kurią jis ir aprodė kandidatėms. Politikas tvirtino, kad prieš jį įvykdyta provokacija.

K. Pūkas šiuo metu gyvena su penktąja žmona. Iš viso radijo stočių „Pūkas“ įkūrėjas turi 9 vaikus.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA