Kauno pareigūnai vienišą mamą su dviem dukromis pradžiugino staigmena | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnai vienišą mamą su dviem dukromis pradžiugino staigmena

Policijos nuotr.

Audronė, Deimantė ir Skaistė – trys žavios damos, kurias pirmadienio popietę nusprendė aplankyti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai.

Gruodžio mėnesį, pareigūnų vykdytos akcijos „Iš rankų į rankas“ metu, vienišos mamos nedrąsiai išsakyta svajonė apie kompiuterį dukroms nebuvo pamiršta.

Artėjant kovo 8-ąjai, Kauno apskr. VPK pareigūnai vyko į Vilkijos seniūnijoje esantį Ručkonių kaimą, kur nešini kompiuteriu, gėlėmis, šiltais pledais bei saldžiomis vaišėmis vyko pasveikinti vienišos mamos Audronės bei jos dviejų dukrų Deimantės ir Skaistės. Be dovanų, kurias pareigūnai atvežė, mergaičių ir jų mamos laukė maloni staigmena – visa šeima kartu keliavo moteriškai pasilepinti į vieną iš Kauno centre esančių grožio salonų.

Profesionalūs kirpėjai Vismantas, Rita bei Augustė, atsižvelgdami į šių itin laukiamų klienčių norus pasirūpino, kad jos iš salono išeitų kaip niekad gražios. Grožio salono atstovai šeimos neišleido namo neįteikę dovanų – plaukų grožiui puoselėti padovanojo įvairių plaukų priežiūros priemonių.

„Jei turime galimybę suteikti tai, ko kitam tikrai reikia, nesvarbu ar tai materialią vertę turintis daiktas, ar tiesiog šilti jausmai – dalinkimės. Prisidedant prie kitų laimės pati geriausia padėka yra šilta šypsena bei nuoširdžiai ištartas ačiū.“, – dalintis gerumu ragina Kauno apskr. VPK vadovybė.

Netikėtumų netrūko ne tik šeimai, bet ir policijos pareigūnams. Kelionės metu užklimpo vienas iš dviejų džipų, kuriais pareigūnai vyko lankyti vienkiemyje gyvenančios šeimos. Tačiau į pagalbą atskubėjusio traktoriaus dėka viskas baigėsi laimingai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA