Kauniečiai prašo pagalbos: iš senolės išviliojo viso gyvenimo santaupas | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai prašo pagalbos: iš senolės išviliojo viso gyvenimo santaupas

Asociatyvi nuotr. / R.Tenio nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietė, kurios giminaitė buvo skaudžiai apgauta sukčių – iš senyvo amžiaus moters išviliotos viso gyvenimo santaupos.

Kaip pasakojo moteris, iš jos močiutės sukčiai pinigus išviliojo apsimetę, jog jiems reikia pinigų operacijai. „Turėjo didelę krūvą dolerių, prašė iškeisti į eurus. Kadangi močiutė patikli – įsileido į namus, liko ir be dolerių, ir be visų sukauptų eurų“, – pasakojo ji.

Pasak kaunietės, viltį sugauti apsimetėlius suteikė tik gretimame name Šilainiuose gyvenantis kaimynas, pamatęs iš senolės namų išėjusius ir į automobilį lipančius vyrus bei moterį. „Tuo metu kai jie išėjo iš močiutės namų, juos pamatė kaimynas, kad lipa į kreminės spalvos „Honda“ markės automobilį nelietuviškais numeriais. Jei ne kaimynas, nebūtų išvis jokio siūlo galo, už kurio būtų galima užsikabinti…“ – tvirtino į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipusis kaunietė.

Ji drauge su savo giminaite prašo pagalbos ir ieško visų, pastebėjusių Kaune kreminės spalvos „Honda“ markės automobilį kroatiškais, slovėniškais ar panašių šalių numeriais ar du, maždaug 50-ies metų amžiaus, tamsaus gymio vyrus bei moterį. Mnoma, jog senolę apgavę asmenys gali būti romų tautybės.

Visų, turinčių naudingos informacijos apie jų buvimo vietą arba apie aprašytą įvykį, prašoma pranešti policijai telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA