Kauno moterims dovanoja nuotaikingų treniruočių sesiją | Kas vyksta Kaune

Kauno moterims dovanoja nuotaikingų treniruočių sesiją

Organizatorių nuotr.

Moters dienos proga Kauno kolegijos sporto centras rengia siurprizą dailiosios lyties atstovėms – visos pageidaujančios kviečiamos dalyvauti nuotaikingoje pavasario judesio fiestoje. 120 minučių trukmės nemokamų treniruočių sesiją ves patyrusios ir sporto klubų lankytojams puikiai žinomos keturios Kauno trenerės.

Kovo 8 dieną 10-13 valandomis moterys laukiamos Kauno kolegijos Aktyvaus judesio studijoje (Pramonės pr. 22). Čia bus galima išbandyti naujoves, pasimankštinti ir pasisemti geros nuotaikos.

„Čia tarsi Sporto centro suburtų moterų dovana kitoms moterims,“ – pasakoja iniciatyvos sumanytoja, Kauno kolegijos dėstytoja Laura Mekšriūnienė, raginanti visas išdrįsti priimti iššūkį ir gauti tikrą energijos bombą. Į renginį ypač kviečiamos tos, kurios niekada nebandė sportuoti, atviras renginys bus puiki proga pabandyti kažką naujo. Pasak trenerės, tokio formato renginiai vadinami konvencijomis ir yra įprasti tarp fizinio aktyvumo entuziastų.

Mankšta kolegijoje

L. Mekšriūnienė kartu su kolegėmis sudarė programą, kurioje bus ir itin aktyvios prakaitą sunkiančios treniruotės, ir neskubūs, tačiau efektyvūs pilateso judesiai. Vesti treniruotes L. Mekšriūnienė pasikvietė ir savo mamą – taip pat sportinių užsiėmimų trenerę N. Čeponienę.

Pasak renginio organizatorių, kvietimas dalyvauti judesio fiestoje turi ir simbolinę prasmę – sportuodamos kartu moterys gali pademonstruoti stiprybę, savarankiškumą bei solidarumą. Būtent dėl tokių paskatų istoriškai ir atsirado tarptautinė moters diena, tik gerokai vėliau įgijusi stereotipinį šleifą.

Treniruočių programą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA