Pirmasis teisių atėmimas nesustabdė: po pusvalandžio jas prarado antrą kartą | Kas vyksta Kaune

Pirmasis teisių atėmimas nesustabdė: po pusvalandžio jas prarado antrą kartą

Video stop kadras

Greitį viršijusiai vairuotojai policijos paskirta bauda nepadarė įspūdžio. Praėjus pusvalandžiui nuo pirmos paskirtos baudos, ji vėl skriejo 50 km/h greičiau, nei leistina.

2017 metų kovo 4 dieną apie 16:48 val. Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai kelyje Kaunas – Zarasai – Daugpilis už greičio viršijimą sustabdė automobilį „Ford Focus“, kurį vairavo 1998 m. gimusi moteris. Nustatyta, kad moters vairavimo stažas tik 3 mėnesiai.

Vairuotoja vairavo automobilį 144,9 km/h vidutiniu greičiu, kai leistinas greitis, neturint dviejų metų vairavimo stažo – 70 km/h Vairuotojai buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas ir paskirta 225 eurų bauda, taip pat teisės vairuoti atėmimas 12 mėn.

Bendraujant su vairuotoja paaiškėjo, kad tą pačią dieną, 16:15 val. kelio A-6 Kaunas – Zarasai – Daugpilis 27 kilometre vairuotojai jau buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas už greičio viršijimą. Tąkart vairuotoja važiavo 120 km/h greičiu, kai leistinas greitis 70 km/h, jai buvo paskirta 85 eurų bauda ir teisės vairuoti atėmimas 6 mėnesiam.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA