I. Budrienei neužtenka Lietuvos garsenybių patarimų – kviečiasi vestuvių žinovus iš Dubajaus | Kas vyksta Kaune

I. Budrienei neužtenka Lietuvos garsenybių patarimų – kviečiasi vestuvių žinovus iš Dubajaus

Organizatorių nuotr.

Lietuvoje ir už jos ribų žinoma prabangių švenčių planuotoja Inga Budrienė toliau stebina savo iniciatyvomis. Gegužės pabaigoje ji surengs jau antruosius praktinius dekoravimo mokymus „Luxury by Inga Budrienė“, į kuriuos sutiko atvykti aukščiausio lygio dekoratorės iš Dubajaus.

[galerija kiek=”4″]

Šiais metais mokymuose bus gausu karališkų akcentų. Į renginį atvyks Dubajuje įsikūrusios garsios kompanijos „Bianca Events“ įkūrėjos, kurios rūpinasi pasaulio karališkųjų šeimų vestuvėmis ir kitomis jų šventėmis. Be to, renginio svečius turėtų nustebinti ir beveik dviejų metrų aukščio „karalienės sostas“, netikėtai atrastas vienoje antikvarinių daiktų krautuvėje Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“.

Mokymų dalyvių ir mokytojų pastangomis 50 kv. m paviljono interjerą ir eksterjerą pavers tikromis alyvomis išpuošta oaze, kurioje vyks įspūdinga „Gala“ vakarienė su 60 kviestinių svečių. Specialiai šiam renginiui iš Prancūzijos bus atskraidinta austrių, dekoro subtilybėmis ir patarimais dalinsis svečiai ne tik iš Jungtinių Arabų Emyratų, bet ir iš Libano, o maisto paruošimu rūpinsis Ruslanas Bolgovas.

„Šie praktiniai mokymai gerokai skirsis nuo pernykščių – daug dėmesio bus skiriama lietuviškoms gėlėms, kompoziciniams sprendimams. Alyvas, kuriomis dekoruosime paviljoną šalia Paliekio dvaro, taip pat skinsime kartu su mokymų dalyviais. Pagrindinis mūsų tikslas – kartu sukurti įspūdingą, analogų Lietuvoje neturėjusį „Gala“ vakarienės dekorą“, – pristato I. Budrienė.

Pasak jos, viešnių iš Dubajaus patirtis bus labai naudinga mokymų Lietuvoje metu – tokio „kalibro“ dekoratoriai į Lietuvą atvyksta tikrai nedažnai.

Ji taip pat atskleidė, kad specialiai iš Prancūzijos bus atskraidinta keli šimtai austrių, kurias svečiams paruoš garsus virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

„Maistas – labai svarbus šių mokymų elementas, tad tam skiriame ypač daug dėmesio. Arminas Lydeka sutiko pasidalinti etiketo subtilybėmis, tad laukia tikrai nemažai įdomybių“, – renginio planus pasakoja verslininkė I. Budrienė. Ji neabejoja, kad per kelias dienas mokymų dalyviai sugebės įvaldyti žinias, kaip iš pirmo žvilgsnio paprastą erdvę paversti tokia, kurios neįmanoma pamiršti.

I. Budrienė sako, kad dekoravimui skirtas priemones dažnai įsigyja Londone, bet ne viską perka vien tik prestižinėse užsienio parduotuvėse.

„Daug reikalingų dalykų randu ir Lietuvoje. „Urmo“ prekybos miestelyje yra daug įdomių parduotuvių. Šiemet čia esančioje antikvarinių daiktų krautuvėje įsigijau tikrai įspūdingą krėslą, primenantį karalienės sostą. „Gala“ vakarienės metu jis stovės prie stalo. Kol kas jo niekam nerodau, nes ketinu nustebinti“, – planais dalijosi I. Budrienė.

Beje, renginio svečius ir dalyvius nudžiugins Mindaugas Tandzegolskis, kuriantis ledo dekorus šventėms. Jis atskleis, kaip pasirinkti tinkamą objektų kompoziciją šventės ar renginio metu.
Nors iki mokymų dar liko daugiau nei du mėnesiai, viskas, regis, jau apgalvota iki mažiausių smulkmenų.
„Bet su draugais juokauju, kad dar ne viskas, mat vis dar neturiu vakarinės suknelės. Ją šiemet, kaip ir pernai, vėl patikėsiu sukurti dizaineriui Liutaurui Salasevičiui“, – pokalbį džiaugsmingai užbaigia charizmatiškoji I. Budrienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA