Girtas vairuotojas tuščiose naktinio Kauno gatvėse rado į ką atsitrenkti | Kas vyksta Kaune

Girtas vairuotojas tuščiose naktinio Kauno gatvėse rado į ką atsitrenkti

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Kaunas. Pirma valanda nakties. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė dar vieno skaitytojo informacijos apie eismo įvykį, kurio kaltininkas – girtas vairuotojas Kauno gatvėse.

Dar praėjusio vėlyvo penktadienio vakarą skelbėme apie skaudžią avariją Tunelio gatvėje. „Mercedes-Benz“, kaip spėjama, važiavęs dideliu greičiu, kelionę baigė nuvažiavęs nuo kelio. Kiek vėliau, portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie dar vieną eismo nelaimę. Šį kartą Baršausko gatvėje, taip vadinamame VI forto žiede.

Pirminiais duomenimis, apie vidurnaktį susidūrė du lengvieji automobiliai „Ford“. Kaip praneša įvykio liudininkai, girti asmenys, vairuojantys „Ford Mondeo“, rėžėsi į automobilį „Ford C-Max“.

Kaip paaiškėjo atvykus policijos pareigūnams, neblaivus vairuotojas su bičiuliu į alkotesterį pripūtė daugiau nei po 2 promiles. Dėl šios avarijos vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Dėl avarijos metu patirtų sužalojimų, automobilio „Ford C-Max“ vairuotojui atvykę medikai įmobilizavo kaklą su įtvaru ir jį pristatė į ligoninę.

Policija aiškinasi tikslias įvykio aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA